Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Οργή για το εξώφυλλο όπου τρώει κοσμήματα!

Μελάνια Τραμπ: Οργή για το εξώφυλλο όπου τρώει κοσμήματα!

Την οργή των Μεξικανών έχει προκαλέσει η απόφαση της διεύθυνσης της μεξικανικής έκδοσης του περιοδικού Vanity Fair να βάλει εξώφυλλο την σύζυγο του ανθρώπου που μισεί και φθονεί όσο κανείς άλλος τους Μεξικανούς, του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Melania Trump εμφανίζεται στο εξώφυλλο του τεύχους Φεβρουαρίου να τρώει κοσμήματα και διαμάντια από ένα μπολ! Το άρθρο που συνδεθεί το εξώφυλλο αναφέρεται στο πως η Μελάνια Τραμπ θέλει να γίνει η νέα Τζάκι Κένεντυ!

Παρόλα αυτά η Μελάνια Τραμπ είναι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και η σύζυγος του ανθρώπου που θέλει να χτίσει τείχος στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό και θέλει και να το βάλει να πληρώσει και τον λογαριασμό! Αν δει κανείς τα σχόλια κάτω από το tweet που αναρτήθηκε για να προμοτάρει το άρθρο θα καταλάβει ότι οι Μεξικάνοι “βράζουν” από θυμό και δικαίως!

“Απολογηθείτε στο Μεξικό γι’ αυτή την ηλιθιότητα” γράφει κάποιος ενώ ένας άλλος γράφει: “είναι προσβολή στη χώρα μας και παντελής έλλειψη σεβασμού για την κοινωνία του Μεξικό”.

Οι σχέσεις ΗΠΑ και Μεξικό δεν περνούν και τις καλύτερες ημέρες τους. Ο πρόεδρος της χώρας ακύρωσε επίσκεψη στις ΗΠΑ μετά την δήλωση του Τραμπ ο οποίος επί της ουσίας του είπε ότι αν δεν έχει σκοπό να πληρώσει για το τείχος είναι ανεπιθύμητος.

Το συγκεκριμένο εξώφυλλο δείχνει πόση επιρροή έχει η οικογένεια Τραμπ στα ΜΜΕ. Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Τραμπ έβρισε το Vanity Fair γιατί τόλμησε να κάνει κακή κριτική σε εστιατόρια που ανήκουν στην οικογένειά του. Τους είπε ότι δεν τους διαβάζει κανείς και ότι οι αριθμοί των πωλήσεων τους είναι απογοητευτικοί.

Όμως αυτή η κόντρα αύξησε τις πωλήσεις του περιοδικού και μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο κέρδισε 13.000 χιλιάδες νέους αναγνώστες!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε