Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Τάισε γιγαντιαίο πάντα που έχει επιτεθεί σε τρεις ανθρώπους! [pics]

Μελάνια Τραμπ
Φωτογραφία από Twitter / @FLOTUS

Η Μελάνια Τραμπ επισκέφθηκε ζωολογικό κήπο στο Πεκίνο και… γνωρίστηκε με το “Gu gu”! Ένα αξιολάτρευτο πάντα που έχει όμως… ιστορικό βίας!

Η Μελάνια Τραμπ εξακολουθεί να κλέβει τις εντυπώσεις δίπλα στον σύζυγό της, στην περιοδεία του στην Ασία. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ τράβηξε ξανά όλα τα βλέμματα, με την επίσκεψή της σε ζωολογικό κήπο του Πεκίνου.

Η Μελάνια Τραμπ και το… πάντα!

Η Μελάνια Τραμπ δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Twitter τις… περιπέτειές της από το Πεκίνο. Και συγκεκριμένα από τον ζωολογικό κήπο, όπου γνώρισε το…  Gu gu! Έτσι ονομάζεται το γιγαντιαίο πάντα που ζυγίζει περισσότερα από 100 κιλά!

Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, φαίνεται στις φωτογραφίες περιχαρής, να ταϊζει το μπαμπού πάντα. Το οποίο όμως βρίσκεται πίσω από κάγκελα και γι’ αυτό υπάρχει… λόγος.

Ποιος είναι αυτός; Το… παρελθόν του Gu Gu! Κι αυτό διότι έχει τρεις φορές στο παρελθόν επιτεθεί σε ανθρώπους! Συγκεκριμένα το 2006, 2007 και το 2009.

Για να μην είμαστε άδικοι βεβαίως, να αναφέρουμε πως το πρώτο περιστατικό συνέβη όταν ένας μεθυσμένος άντρας αποφάσισε να… πάρει αγκαλιά το Gu gu. Ήταν ο Σεπτέμβριος του 2006, λίγες μέρες πριν το πάντα κλείσει τα επτά του χρόνια. Οι… πολλές μπύρες που είχε πιει ο άνδρας είχαν ως αποτέλεσμα να του φανεί καλή ιδέα το να αποκτήσει… οικειότητα με το γιγαντιαίο πλάσμα. Έτσι “μπούκαρε” στο κελί του και πλησίασε για… αγκαλίτσα!

Δυστυχώς -για εκείνον- το Gu gu δεν… συμμερίστηκε την ιδέα του και του επιτέθηκε!

Η Μελάνια Τραμπ, πάντως, τα πήγε περίφημα με το πάντα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες

Δείτε την ανάρτησή της

https://twitter.com/FLOTUS/status/929451739820056577

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις