Κόσμος

Μενούνος: Έχασε το διαμάντι από το δαχτυλίδι αρραβώνων της στο Super Bowl! [pics, vid]

Εκτός από τη φωνή της στους πανηγυρισμούς για τη μεγάλη νίκη των Patriots στο Super Bowl, η Μαρία Μενούνος έχασε και το διαμάντι από το δαχτυλίδι αρραβώνων της στο κατάμεστο στάδιο NRG.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η παρουσιάστρια του E! News που αρραβωνιάστηκε με τον επί χρόνια σύντροφό της Keven Undergaro τον Μάρτιο μοιάστηκε ένα βίντεο στα προσωπικά της social media για να δείξει πώς οι πανηγυρισμοί της στοίχισαν ένα διαμάντι! 

“Ο Tom Brady έχασε το superbowl51 jersey του και εγώ το διαμάντι μου και τη φωνή μου… τα super fandom κοστίζουν!!! Ο Keven ήταν τρομοκρατημένος! Αυτό το βίντεο είναι 5 δευτερόλεπτα στοιχείων.. Το έκανα αυτό περίπου σε όλη τη διάρκεια της 4ης περιόδου. Ουπς!”, εξήγησε η 38χρονη Μαρία Μενούνος.

 

 

 

Φαίνεται πως η Μαρία όμως δεν βιάζεται να αντικαταστήσει το διαμάντι στο Jean Dousset δαχτυλίδι της. “Ίσως περιμένω μέχρι να χτυπήσω μερικές φορές ακόμα τα χέρια μου σε μεταλλικές πινακίδες σε άλλο παιχνίδι γιατί πιστεύω ότι οι Patriots θα είναι εδώ και του χρόνου” δήλωσε στο E! News.

“Νομίζω ότι έμαθα το μάθημά μου και όταν θα είμαι superfan θα το φοράω στον λαιμό μου γιατί αυτό θα είναι πολύ δαπανηρή συνήθεια”. 

Τον Μάρτιο ο Jean Dousset αποκάλυψε ότι το δαχτυλίδι ήταν σχεδιασμένο για τη Μαρία Μενούνος αφού δούλεψε επί ένα μήνα με τον σύντροφό της Keven Undergaro. “Είχαμε περιορισμένο χρονικό διάστημα και συνεργαστήκαμε στενά για να φτιάξουμε το τέλειο δαχτυλίδι για τη Μαρία”.

Πηγή: People

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λίντσεϊ Κλάνσι: Δεν συμφωνούν οι ένορκοι για τη μητέρα που κατηγορείται ότι σκότωσε τα 3 παιδιά της – «Ένας δεν ακολουθεί τον νόμο»
Οι 12 ένορκοι, εννέα γυναίκες και τρεις άνδρες, έχουν ήδη συμπληρώσει περίπου 35 ώρες διαβουλεύσεων μετά από σχεδόν έξι εβδομάδες ακροαματικής διαδικασίας
Η Λίντσει Κλάνσι
Όταν η Γκλόρια Στάινεμ έγινε κρυφό «κουνελάκι» του Playboy και πόζαρε ως σερβιτόρα κοκτέιλ
Η Στάινεμ μπήκε με ψεύτικη ταυτότητα στην έπαυλη του Χιου Χέφνερ - Το «A Bunny’s Tale» έγινε ένα από τα πιο γνωστά δημοσιογραφικά ρεπορτάζ της πρώιμης καριέρας της και μεταφέρθηκε στην τηλεόραση το 1985, με την Κίρστι Άλεϊ στον ρόλο της Στάινεμ
Unspecified - 1985: (L-R) Kirstie Alley, Gloria Steinem, behind the scenes, making of the ABC tv movie 'A Bunny's Tale', about the Playboy Club and Playboy Bunnies. (Photo by Donna Svennevik
Ο Τραμπ τα έβαλε ξανά με την Ευρώπη για Ιράν και μεταναστευτικό: «Έσωσα τη Βρετανία από ιρανική επίθεση με πυρηνικά»
Ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγόρησε ξανά τη Βρετανία για τη μη εμπλοκή της στον πόλεμο με το Ιράν και επέκρινε τόσο το Παρίσι όσο και το Λονδίνο για τις μεταναστευτικές ροές
Ντόναλντ Τραμπ