Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Μεντβέντεφ εναντίον Μπάιντεν: «Ένας απελπισμένος παππούς» – Άφησε υπονοούμενα για την διανοητική κατάσταση του Προέδρου των ΗΠΑ

Μεντβέντεφ εναντίον Μπάιντεν: «Ένας απελπισμένος παππούς» – Άφησε υπονοούμενα για την διανοητική κατάσταση του Προέδρου των ΗΠΑ

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, alter ego του Βλαντιμίρ Πούτιν, που διετέλεσε πρόεδρος και πρωθυπουργός της Ρωσίας και τώρα κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου στο ρωσικό Συμβούλιο Ασφαλείας, δεν έκρυψε ποτέ την «αντιπάθειά» του προς τον Τζο Μπάιντεν, ειδικά μετά την εισβολή της χώρας του στην Ουκρανία, στις 24 Φεβρουαρίου του 2022.

Έτσι «άδραξε την ευκαιρία» μετά την ανακοίνωση του Τζο Μπάιντεν ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2024, για να ειρωνευτεί – χοντροκομμένα είναι η αλήθεια – τον Αμερικανό πρόεδρο. Άλλωστε ο Μεντβέντεφ δεν φημίζεται για την «λεπτότητά» του…

Σήμερα (25/4/2023) ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ αποκάλεσε τον Τζο Μπάιντεν «απελπισμένο παππού» και άφησε να εννοηθεί ότι δεν είναι καλά διανοητικά.

«Ο Μπάιντεν έλαβε την απόφασή του. Ένας απελπισμένος παππούς», έγραψε στο Telegram ο Μεντβέντεφ αναφερόμενος στον 80χρονο πρόεδρο.

«Αν ήμουν στη θέση του αμερικανικού στρατού, θα έφτιαχνα αμέσως ένα ψεύτικο βαλιτσάκι με ψεύτικους πυρηνικούς κωδικούς για την περίπτωση που κερδίσει (τις εκλογές), ώστε να αποφύγω ανεπανόρθωτες συνέπειες», πρόσθεσε ο Μεντβέντεφ, ο δεύτερος στην ιεραρχία του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

Εάν κερδίσει τις εκλογές του 2024 – στις οποίες ενδέχεται να βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με τον Ρεπουμπλικάνο Ντόναλντ Τραμπ – ο Μπάιντεν μπορεί να παραμείνει στον Λευκό Οίκο μέχρι τα 86 του χρόνια και θα είναι ο γηραιότερος πρόεδρος των ΗΠΑ στην ιστορία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις