Κόσμος

Μέρκελ: Ο νόμος για το άσυλο δεν θα ισχύσει τελικά από το 2016

Η νέα εθνική νομοθεσία περί ασύλου δεν θα τεθεί σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου του 2016, όπως είχε προγραμματιστεί, δήλωσε η καγκελάριος της Γερμανίας 'Αγγελα Μέρκελ και απέδωσε την καθυστέρηση σε «διαδικαστικούς» λόγους, καθώς οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Μέρκελ, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον Πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας Τζον Κέι, δήλωσε πάντως περισσότερο αισιόδοξη από ό,τι ως τώρα για την έκβαση των διαπραγματεύσεων μεταξύ των τριών κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού, τα οποία εξακολουθούν να διαφωνούν σε βασικά θέματα.

Η επικεφαλής των βουλευτών των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) Γκέρντα Χάσελφελτ επέρριψε την ευθύνη για την καθυστέρηση στους Σοσιαλδημοκράτες (SPD): «Όταν το SPD λέει ότι πρέπει να φέρει το θέμα στο συνέδριο του κόμματος, πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας», δήλωσε.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Απάντηση Ισραήλ στην Τουρκία μετά το ένταλμα σύλληψης κατά Νετανιάχου: «Ο Ερντογάν είναι αντισημιτικός δικτάτορας, έχει καταλάβει τη μισή Κύπρο»
«Η αξιοθρήνητη προσπάθεια του Ερντογάν να εκφοβίσει τους ηγέτες και τους στρατιώτες του Ισραήλ, της μόνης αληθινής δημοκρατίας στη Μέση Ανατολή, δεν θα οδηγήσει πουθενά» απαντά το Τελ Αβίβ στην Άγκυρα
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Η Τζόντι Φόστερ, ο πρώτος πύθωνας που υποβλήθηκε σε πρωτοποριακή θεραπεία καρκίνου
Η Τζόντι Φόστερ, ένας βάρους 50 κιλών και ηλικίας 23 ετών, ζει στον ζωολογικό κήπο του Τσέστερ - Καθώς η ζωή της βρισκόταν σε κίνδυνο, οι κτηνίατροι δοκίμασαν την ηλεκτροχημειοθεραπεία
Πύθωνας