Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Μέση Ανατολή: Συγκλονίζει ο πατέρας της Shani Louk – «Δεν είναι ξαπλωμένη σε κάποιο τούνελ κάτω από τη Γάζα»

Μέση Ανατολή: Συγκλονίζει ο πατέρας της Shani Louk – «Δεν είναι ξαπλωμένη σε κάποιο τούνελ κάτω από τη Γάζα»

Η είδηση ότι η Ισραηλογερμανίδα Shani Louk είναι νεκρή, καθώς συγκαταλέγεται και επίσημα στα θύματα της Χαμάς μετά την εισβολή στο Ισραήλ έχει προκαλέσει παγκόσμια θλίψη.

Η οικογένεια της νιώθει πλέον μια ανακούφιση δεδομένο ότι η Σάνι Λουκ δεν βασανίζεται από τους τρομοκράτες της Χαμάς την ώρα που το Ισραήλ συνεχίζει την επέλαση στη Γάζα.

«Είμαι χαρούμενος γιατί αυτό το πράγμα τελείωσε, γιατί ξέρουμε ακριβώς τι συνέβη», ανέφερε ο πατέρας της Νισίμ μιλώντας στο Channel 13.

«Ξέρω πού είναι, δεν είναι ξαπλωμένη σε κάποιο τούνελ κάτω από τη Γάζα, όπου κάθε λεπτό πυροβολούν εναντίον τους και όλη η γη τρέμει και υπάρχει σκόνη και είναι αδύνατο να αναπνεύσει. Ξέρουμε ότι είναι νεκρή, ξέρουμε ότι δεν υπέφερε, ξέρουμε επίσης ότι ένα λεπτό πριν έρθουν οι δολοφόνοι χόρευε, ήταν χαρούμενη με όλους τους φίλους της γύρω της και διασκέδαζε», τόνισε, σύμφωνα με τους Times of Israel.

Η Ρικάρντα, η μητέρα της, εξέφρασε επίσης την ανακούφισή της. “Από τη μια πλευρά, αισθάνομαι θλίψη, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να την επιστρέψουν. Από την άλλη πλευρά, γνωρίζουμε τουλάχιστον τι της συνέβη“, είπε στο Kan news.

Διασκέδαζε σε πάρτι κοντά στη Λωρίδα της Γάζας

Η Σάνι Λουκ γνώρισε την αγριότητα στα χέρια των δήμιων της τρομοκρατών της Χαμάς και βρισκόταν στο μοιραίο φεστιβάλ του Ισραήλ κοντά στη Λωρίδα της Γάζας και αγνοούνταν από την 7η Οκτωβρίου αποκάλυψε ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτζογκ.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Ισραήλ στην εφημερίδα BILD: Η Shani βρέθηκε αποκεφαλισμένη. «Βρέθηκε το κρανίο της. Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα βάρβαρα, σαδιστικά ζώα απλά της έκοψαν το κεφάλι», δήλωσε ο Χέρτζογκ. 

Η Λουκ διασκέδαζε στο πάρτι κοντά στη Λωρίδα της Γάζας όταν τρομοκράτες της Χαμάς εισέβαλλαν στην επικράτεια του Ισραήλ και σκότωσαν περίπου 260 νέους.

Σημειώνεται πως η Shani Louk, ισραηλογερμανίδα, ήταν σε ένα από τα φρικιαστικά βίντεο με τις θηριωδίες της Χαμάς. Συγκεκριμένα φαινόταν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού λιπόθυμη. Αρχικά συγγενείς και φίλοι πίστευαν ότι είναι νεκρή, ωστόσο στη συνέχεια η μητέρα της πληροφορήθηκε ότι η Σάνι είναι ζωντανή και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Γάζας. Τελικά, σήμερα αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις