Κόσμος

Μετά από ένα χρόνο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επιστρέφει στο Στρασβούργο για τη Σύνοδο της Ολομέλειάς του

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Στρασβούργο για τη Σύνοδο της Ολομέλειας του Ιουνίου, εκτός και αν η επιδημιολογική εικόνα του κορονοϊού επιδεινωθεί.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο twitter, ο Πρόεδρος Νταβίντ Σασόλι ανακοίνωσε στους προέδρους των πολιτικών ομάδων ότι, εκτός ανωτέρας βίας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα συνεδριάσει τον Ιούνιο στο Στρασβούργο.

Λόγω πανδημίας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει να επιστρέψει στην επίσημη έδρα του στο Στρασβούργο από το Φεβρουάριο του 2020. Αν πραγματοποιηθεί τελικά 7-10 Ιουνίου η Σύνοδος στο Στρασβούργο, θα είναι σε «υβριδική μορφή» (εν μέρει μέσω τηλεδιάσκεψης και εν μέρει στο ημικύκλιο), όπως και στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της Ευρωβουλής.

Την περασμένη εβδομάδα το ημικύκλιο του Στρασβούργο φιλοξένησε την τελετή έναρξης της Συνόδου για το «Μέλλον της Ευρώπης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν θρηνεί για τον Χαμενεΐ και συνεχίζει να βομβαρδίζει - Νέες εκρήξεις στην Τεχεράνη
Αυξάνεται η λίστα των νεκρών από τις ισραηλινές και ιρανικές επιθέσεις - Έτοιμο για τη διαδοχή του Χαμενεΐ το Ιράν - Όλες οι εξελίξεις
REUTERS 5
Αυτό είναι το οπλοστάσιο του Ιράν - Βαλλιστικοί πύραυλοι, drones και το δόγμα της αποτροπής
Η Τεχεράνη επένδυσε συστηματικά επί δεκαετίες σε βαλλιστικούς πυραύλους, πυραύλους cruise και UAV, δημιουργώντας ένα πλέγμα ισχύος που επηρεάζει όχι μόνο το Ισραήλ και τις αμερικανικές δυνάμεις στην περιοχή
Ιρανικός πύραυλος