Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μετρό… του τρόμου στην Ρώμη! Πήγαινε “σφαίρα” – 20 τραυματίες! video

Μετρό… του τρόμου στην Ρώμη! Πήγαινε “σφαίρα” – 20 τραυματίες! video

– Απίστευτες εικόνες στο μετρό της Ρώμης πριν την αναμέτρηση της Ρόμα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Champions League
– Τεχνικό πρόβλημα στις κυλιόμενες σκάλες προκάλεσε πανδαιμόνιο
– Στις εικόνες φαίνονται οι κυλιόμενες να κατεβαίνουν με μεγάλη ταχύτητα
– Άνθρωποι στοιβάζονταν ο ένας πάνω στον άλλον – Δεκάδες τραυματίες, πέντε είναι σοβαρά – Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες από το σημείο

Η Ρόμα υποδέχεται απόψε, Τρίτη 23.10.2018, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την τρίτη αγωνιστική του Champions League. Ωστόσο πριν το παιχνίδι σημειώθηκε ένα αδιανόητο ατύχημα στην Ρώμη.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 20 τραυματίες. Πώς; Με έναν τρόπο εφιαλτικό! Οι κυλιόμενες σκάλες στο μετρό της ιταλικής πρωτεύουσας χάλασαν και μετατράπηκαν σε… τρενάκι του τρόμου!

Όταν κάποιος δει το βίντεο θα νομίζει ότι είναι μονταρισμένο και όλα γίνονται στο… fast forward. Δεν είναι όμως. Οι κυλιόμενες σκάλες κινούνται με πολύ μεγάλη ταχύτητα και όπως είναι λογικό, εκεί που καταλήγουν ο ένας πέφτει πάνω στον άλλον!

Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, πέντε τουλάχιστον άνθρωποι είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Μεταξύ των τραυματιών είναι και οπαδοί που χρησιμοποιούσαν το μετρό ώστε να μεταβούν στο Ολίμπικο, για την αναμέτρηση της Ρόμα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Champions League,

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες από το μετρό στην Ρώμη

Στην κεντρική πλατεία της Ρώμης έσπευσαν ασθενοφόρα και πυροσβέστες και στη συγκεκριμένη στάση δεν σταματούν, προσωρινά, οι συρμοί του μετρό.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος

Ρώμη μετρό Ρώμη μετρό

Πώς έγινε το ατύχημα;

Υπάρχουν αναφορές πως αιτία του εφιαλτικού συμβάντος ήταν η συνεχής πίεση Ρώσων φιλάθλων της ομάδας Cska Μόσχας, οι οποίοι πηδούσαν συνεχώς πάνω στην σκάλα.

Ένας από τους τραυματίες είναι σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση: Υποβλήθηκε σε επέμβαση και του αφαιρέθηκε μέρος του κάτω άκρου. Ακόμη οκτώ πρόκειται να παραμείνουν στο νοσοκομείο ενώ οι υπόλοιποι θα πάρουν άμεσα εξιτήριο.

Με πληροφορίες από: ilmessaggero.it /
Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις