Κόσμος

Μια ανάσα πριν τα 9 εκατ. κρούσματα κορονοϊού η Ινδία

Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της Ινδίας ανακοίνωσε την Πέμπτη (19/11) ότι τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν 45.576 κρούσματα κορονοϊού, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί να φθάνει τα 8,96 εκατομμύρια, πλησιάζοντας ολοένα περισσότερο το όριο των 9 εκατομμυρίων. Στη γιγαντιαία χώρα της νότιας Ασίας εντοπίζεται ο δεύτερος υψηλότερος αριθμός μολύνσεων στον κόσμο, πίσω μόνο από αυτόν των ΗΠΑ.

Παράλληλα, το τελευταίο 24ωρο στην Ινδία άλλοι 585 ασθενείς υπέκυψαν εξαιτίας της COVID-19, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού να ανέρχεται σε 131.578 νεκρούς ως αυτό το στάδιο, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα. Πρόκειται για τον τρίτο βαρύτερο απολογισμό της πανδημίας στον κόσμο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γιγαντώνεται η σύρραξη στη Μέση Ανατολή: Πολεμική νύχτα με βομβαρδισμούς στην Τεχεράνη και εισβολή Κούρδων μαχητών στο Ιράν
Την ίδια ώρα, το Ιράν απειλεί να χτυπήσει πυρηνική εγκατάσταση του Ισραήλ αν επιδιωχθεί αλλαγή καθεστώτος. Στοχεύει την πυρηνική εγκατάσταση της Ντιμόνα
U.S. Navy
Αναστάτωση στο Ακρωτήρι της Κύπρου το βράδυ της Τετάρτης: Ήχησαν σειρήνες – Το μήνυμα για απειλή
Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο της Κύπρου «σε σχέση με την ενεργοποίηση μέτρων ασφαλείας που σημειώθηκε νωρίτερα στις Βρετανικές Βάσεις, διευκρινίζεται ότι δεν έχει εντοπιστεί οποιαδήποτε απειλή»
Ακρωτήρι 7