Κόσμος

Μια ελληνίδα στο “πλευρό” του Ομπάμα

Χωρίς τη δική της ψήφο το σύστημα υγεία των ΗΠΑ θα έμενε στον αέρα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 

Ο λόγος για την Ελληνοαμερικανίδα Γερουσιαστή Ολυμπία Σνόου. Είναι η πρώτη Ρεπουμπλικανή γερουσιαστής που στηρίζει πρόταση των Δημοκρατικών.

 

 

Η οικονομική επιτροπή της αμερικανικής Γερουσίας ενέκρινε το βράδυ τη μεταρρύθμιση του νόμου για το σύστημα υγείας των ΗΠΑ. Ένα πολύ σημαντικό βήμα για την προσπάθεια του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα να αναμορφώσει το όλο σύστημα υγείας και πρόνοιας.

 Η μεταρρύθμιση του αμερικανικού υγειονομικού συστήματος είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων της εσωτερικής πολιτικής του προέδρου Ομπάμα.

 Ανακοινώνοντας την απόφαση της να παραβεί τις αρχές του κόμματος της και να στηρίξει την πρόταση των Δημοκρατικών και του προέδρου Ομπάμα η γερουσιαστής Σνοόυι δήλωσε ” Όταν η ιστορία καλεί, καλεί”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κρίση με τους μετανάστες στη Θέουτα διχάζει την Ευρώπη: Νέα αντιπαράθεση Ισπανίας και Ιταλίας – Έως και 5.000 παραμένουν στον ισπανικό θύλακα
Αλληλοκατηγορίες μεταξύ Μαδρίτης και Ρώμης για τη διαχείριση των ροών, ενώ η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ζητά κοινή ευρωπαϊκή απάντηση και ενίσχυση των εξωτερικών συνόρων - Την Τρίτη η έκτακτη τηλεδιάσκεψη της ΕΕ
Μετανάστες Ισπανία, Θέουτα