Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Μια… γέννα, δυo κηδείες και πολλά ευτράπελα στις Ισπανικές εκλογές – ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Δύο ηλικιωμένοι δεν άντεξαν την πίεση των Ισπανικών εκλογών και πέθαναν ενώ βρίσκονταν σε εκλογικά κέντρα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Παραλίγο να γεννήσει στο εκλογικό τμήμα μέλος της εφορευτικής επιτροπής, στη Βαλένθια.

Δύο τραγικά συμβάντα σημειώθηκαν σε εκλογικά τμήματα στην Ισπανία. Στο προάστιο Τετουάν της Μαδρίτης, ένας 92χρονος υπέστη καρδιακή προσβολή, αμέσως μόλις βγήκε από το παραβάν και την κατάθεση της ψήφου του. Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών και των παρόντων στο εκλογικό τμήμα να ανανήψει έως ότου έλθει το ασθενοφόρο, ο ηλικιωμένος δεν κατόρθωσε να βγει νικητής στη μάχη με τον θάνατο.

Ένας άλλος 79χρονος στην κοινότητα Σάντα Κολόμα στη Χιρόνα δεν πρόλαβε ούτε να ψηφίσει, καθώς η καρδιά του τον πρόδωσε στην είσοδο του εκλογικού τμήματος, όταν ένοιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε την ώρα που παραλάμβανε το εκλογικό υλικό. Και σε τούτην την περίπτωση παρά κάθε προσπάθεια των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή το αποτέλεσμα ήταν άκαρπο.

Ωστόσο, αντίβαρο στην κατήφεια των ειδήσεων αυτών υπήρξε το ευτυχές γεγονός που καταγράφηκε στη Βαλένθια, όπου στο εκλογικό τμήμα του προαστείου Ναζαρέτ, μία γυναίκα μέλος της εφορευτικής επιτροπής ένοιωσε τους πόνους της γέννας και χρειάσθηκε να μεταφερθεί εσπευσμένως στο μαιευτήριο.

Μια καλόγρια -που δύσκολα ξεχωρίζει από το παραβάν- ασκεί το εκλογικό της δικαίωμα

Άφησε το Euro και πάει για... πουρνάρια ο Ισπανός ψηφοφόρος

Ένας μπόμπιρας ντυμένος Μπάτμαν ρίχνει το ψηφοδέλτιο της μητέρας του στην καλπη

Ο σκύλος παρατηρεί με απορία τη διαδικασία

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Φωτογραφίες από Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε