Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μια που την λένε Όμορφη χώρισε με έναν που τον λένε Σαββατοκύριακο

Μια που την λένε Όμορφη χώρισε με έναν που τον λένε Σαββατοκύριακο

Υπάρχει ένα μοντέλο που την λένε Bella Hadid. Δηλαδή το μικρό της όνομα είναι (όμορφη). Ως εδώ καλά. Μέχρι πρόσφατα, αυτό το μοντέλο που είναι όνομα και πράγμα τα είχε με έναν τύπο – μουσικό στο επάγγελμα – που τον λένε The Weeknd (δηλαδή σαββατοκύριακο).

Θα μου πείτε τι μας νοιάζει εμάς. Και δίκιο θα έχετε. Όμως, απ’ ότι φαίνεται η σχέση και περισσότερο ο χωρισμός της Όμορφης με τον Σαββατοκύριακο απασχολεί και τα ξένα ΜΜΕ αλλά και όσους τα διαβάζουν.

Για παραδειγμα το Page Six μας ενημέρωσε – για να μην έχουμε αγωνία – ότι η 20χρονη Μπέλα έχει ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον Σαββατοκύριακο.

Δεν έχουμε ιδέα τι μέρα ήταν, αλλά την περασμένη εβδομάδα η Μπέλα πετούσε από τη Νέα Υόρκη στο Μαϊάμι και δίπλα της, στην πρώτη θέση, καθόταν ο Χανκ Φρίιντ, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Sanctuary, που βρίσκεται στην Times Square.
Ο Φρίιντ απολάμβανε ένα μπλάντι μέρι, οπότε η Χαντίντ που είχε παραγγείλει ένα ποτήρι κόκκινο κρασί του είπε: «Νομίζω ότι πίνω λάθος ποτό. Θα μου δώσετε αυτό που πίνετε».

Στη συνέχεια οι δύο τους αντάλλαξαν τους αριθμούς των τηλεφώνων τους και όπως υποστηρίζει το περιοδικό μετά τα μεσάνυχτα ο Φρίιντ δέχτηκε ένα μήνυμα στο κινητό του με το οποίο η Μπέλα τον προσκαλούσε να πάει μαζί της σε ένα κλαμπ. Ο Φρίιντ όμως, που είναι παντρεμένος, αρνήθηκε την πρόσκληση. (σ.σ. αλλά τηλέφωνο αντάλλαξε με το μοντέλο…)

Ήταν Δευτέρα πάντως όταν η Μπέλα φορώντας αυτά τα ρούχα είδε τον πρώην αγαπημένο της The Weeknd να εμφανίζεται στο Met Gala με τη νέα του φίλη Σελίνα Γκόμεζ και δήλωσε στο Teen Vogue «Η αγάπη πονάει, αλλά πρέπει να το περάσω».

Η Μπέλα

Ο Σαββατοκύριακος

ΦΩΤΟ REUTERS

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε