Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Michael Jackson: Ανθρωποκυνηγητό για τον πρώτο άνθρωπο που τον κατηγόρησε για παρενόχληση

Michael Jackson: Ανθρωποκυνηγητό για τον πρώτο άνθρωπο που τον κατηγόρησε για παρενόχληση

Σε όλο τον κόσμο αναζητούν τον 36χρονο σήμερα Jordan Chandler που ήταν ο πρώτος άνθρωπος που κατηγόρησε τον Michael Jackson για παρενόχληση, κερδίζοντας 20.000 εκατομμύρια δολάρια από διακανονισμό.

Ο πατέρας του Jordan Chandler, Evan, έριξε τη βόμβα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Michael Jackson όταν ο γιος του ήταν μόλις 13 ετών. Σε μια ξεχωριστή υπόθεση του 2013, ο χορογράφος Wade Robson μήνυσε τις εταιρείες MJJ Productions και την MJJ Ventures που διαχειρίζονται τα ακίνητα του βασιλιά της ποπ μετά τον θάνατό του, επισημαίνοντας ότι διενήργησαν “κρυφή επιχείρηση σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών”, καλώντας τα στο αγρόκτημά του δωρεάν και δελεάζοντάς τα με δώρα.

Οι δικηγόροι του Robson προσπαθούν να εντοπίσουν τον Jordan Chandler με την ελπίδα να καταθέσει σε μια νέα υπόθεση 100 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά δεν μπορούν να τον βρουν πουθενά. Ο Jordan είχε κερδίσει διακανονισμό 20 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Michael Jackson όταν ο πατέρας του ξεκίνησε να κατηγορεί τον βασιλιά της ποπ πως κακοποίησε σεξουαλικά τον γιο του σε ηλικία 13 ετών.

Ο Jordan Chandler διατηρούσε χαμηλό προφίλ τα τελευταία χρόνια, με τον χορογράφο Wade Robson να τον αναζητά με την ελπίδα να καταθέσει στη δίκη όπου υποστηρίζει ότι υπέφερε για χρόνια στα χέρια του Michael Jackson. Οι δικηγόροι μάλιστα του 34χρονου προσπαθούν να τον εντοπίσουν στη Βρετανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

“Ο Wade και ο Jimmy θέλουν να κοιτάξουν τον Jordie στα μάτια και να του μιλήσουν για όσα υπέφεραν. Νιώθουν ότι μπορούν να απευθυνθούν σε αυτόν για να πει τελικά την ιστορία του”, επισήμανε πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της στη New York Daily News. Η πηγή ανέφερε ότι ο Chandler εγκατέλειψε τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για να αποφύγει τους ανακριτές, με τον δικηγόρο Vince Finaldi να επισημαίνει ότι ήταν ένα βασικό κομμάτι του παζλ. “Δεν πρόκειται να σταματήσουμε μέχρι να τον βρούμε”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε