Κόσμος

Μίκης Θεοδωράκης – Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: «Ταυτισμένος για πάντα με τον Ελληνισμό»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Μίκης Θεοδωράκης και η προσφορά του στην Τέχνη απολαμβάνουν παγκόσμιας αναγνώρισης. «Οι ιδιοφυείς συνθέσεις του θα ταυτίζονται για πάντα με τον Ελληνισμό» ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος αποχαιρέτησε μέσω τουTwitter τον Μίκη Θεοδωράκη: «Οι ιδιοφυείς συνθέσεις του, παγκόσμιας αναγνώρισης, θα ταυτίζονται για πάντα με τον Ελληνισμό, ενώ επίσης θα μας θυμίζουν τον αδιάκοπο αγώνα του για την Δημοκρατία, την Ελευθερία και την Δικαιοσύνη. Αναπαύσου εν ειρήνη Μίκη Θεοδωράκη».

Δείτε την ανάρτηση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής:

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πρόσωπο ενδιαφέροντος» και ο ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών
Οι αρχές των Φιλιππίνων εξετάζουν και τον Τόμας Μαρκλ Τζούνιορ μετά την καταγγελία εις βάρος του πατέρα του, με τον ίδιο να μη θεωρείται ακόμη ύποπτος
Η Μέγκαν Μαρκλ