Κόσμος

Μίκης Θεοδωράκης: Η Κομισιόν του λέει αντίο σε όλες τις γλώσσες

Με έναν λιτό αλλά συγκινητικό τρόπο η Κομισιόν αποχαιρετά τον Μίκη Θεοδωράκη ο οποίος έφυγε από την ζωή την Πέμπτη 02/09/2021 σε ηλικία 96 ετών.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή λέει αντίο στον Μίκη Θεοδωράκη σε όλες τις γλώσσες και συνοδεύει την ανάρτησή της στο twitter με μια υπέροχη φωτογραφία του. 

Η Ελλάδα από την Πέμπτη είναι σε τριήμερο εθνικό πένθος με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τον χαμό του μεγάλου αυτού δημιουργού. Η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκήνυμα από την Τρίτη 07/09 έως και την Πέμπτη που θα είναι η ημέρα της ταφής του.

Δείτε την ανάρτηση της Κομισιόν

https://twitter.com/EEAthina/status/1433722708186042371?s=20

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
NYT: Ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για τη Μέση Ανατολή θα συναντηθεί με τον επικεφαλής των διαπραγματευτών της Χαμάς
Η Χαμάς, επιδιώκει να επεκτείνει τον έλεγχό της στη Γάζα την ώρα που σιγά-σιγά αρχίζουν να παίρνουν μορφή τα αμερικανικά σχέδια για το μέλλον του θύλακα
REUTERS