Κόσμος

Μίκης Θεοδωράκης: Η Κομισιόν του λέει αντίο σε όλες τις γλώσσες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με έναν λιτό αλλά συγκινητικό τρόπο η Κομισιόν αποχαιρετά τον Μίκη Θεοδωράκη ο οποίος έφυγε από την ζωή την Πέμπτη 02/09/2021 σε ηλικία 96 ετών.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή λέει αντίο στον Μίκη Θεοδωράκη σε όλες τις γλώσσες και συνοδεύει την ανάρτησή της στο twitter με μια υπέροχη φωτογραφία του. 

Η Ελλάδα από την Πέμπτη είναι σε τριήμερο εθνικό πένθος με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τον χαμό του μεγάλου αυτού δημιουργού. Η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκήνυμα από την Τρίτη 07/09 έως και την Πέμπτη που θα είναι η ημέρα της ταφής του.

Δείτε την ανάρτηση της Κομισιόν

https://twitter.com/EEAthina/status/1433722708186042371?s=20

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οργή στο Ισραήλ για το ντοκιμαντέρ «ΝΑΖΑ» – Οι δημιουργοί απειλούνται με αφαίρεση ιθαγένειας
Ο Ισραηλινός υπουργός Πολιτισμού τους κατηγορεί για «προδοσία του κράτους», επειδή αποκάλυψαν τη συστηματική εξόντωση αμάχων στη Γάζα - «Είστε ντροπή και πηγή αμηχανίας για ολόκληρο τον λαό του Ισραήλ. Φύγετε!»
Οι σκηνοθέτες Γιουβάλ Aμπραχάμ και Ρέιτσελ Σορ του ντοκιμαντέρ «NAZA»
Εκλογές στη Σουηδία: Οριακή νίκη για τους σοσιαλδημοκράτες – Μάχη «σώμα με σώμα» για 3 έδρες με τους ακροδεξιούς
Τα σενάρια για την επόμενη ημέρα στη Σουηδία, η επιστροφή της «Μάγκντα» στην εξουσία και οι κινήσεις του απερχόμενου πρωθυπουργού, Ουλφ Κρίστερσον που θύμισαν Ντόναλντ Τραμπ
Μαγκνταλένα Άντερσον