Κόσμος

Μίκης Θεοδωράκης: Η Ρωσία τίμησε τον τεράστιο μουσικοσυνθέτη στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Toν παγκόσμιο Έλληνα μουσουργό Μίκη Θεοδωράκη που έφυγε από την ζωή τίμησε η Ρωσία στην Κόκκινη Πλατεία.

Σε ανάρτησή της στα social media που συνοδεύεται κι από σχετικό βίντεο, η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα, αναφέρει: «Θλιβερή όχι μόνο για την Ελλάδα είδηση. Ολοκλήρωσε την επίγεια πορεία του ο Μικης Θεοδωρακης, αλλά η μουσική του θα ζει στις καρδιές μας».

Σύμφωνα με την ενημέρωση η ελληνική στρατιωτική ορχήστρα “Θησέας” αφιέρωσε την εμφάνισή της στον συνθέτη, ενώ τα πορτρέτα του προβλήθηκαν πάνω στην ελληνική σημαία με φόντο το Κρεμλίνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ένα βήμα πριν από την κατάρρευση η εκεχειρία: Με το δάκτυλο στη σκανδάλη ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
Αμερικανοί αξιωματούχοι μιλούν για επιδείνωση της κρίσης. «Είμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη μεγάλων πολεμικών επιχειρήσεων απ’ ό,τι ήμασταν πριν από 24 ώρες»
Πλοία στα Στενά του Ορμούζ κοντά στις ακτές του Ομάν