Κόσμος

Μικρή Μαντλίν: Η πιο διάσημη εξαφάνιση ντοκιμαντέρ στο Netflix! Οργή των γονιών της

Σάλος αναμένεται να προκληθεί από το ντοκιμαντέρ του Netflix για την μικρή Μαντλίν. Οι γονείς δήλωσαν ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ. Το Netflix υπόσχεται αποκαλύψεις και νέα στοιχεία που θα οδηγήσουν σε ανατροπές.

Την ώρα που πλησιάζει η 12η επέτειος από την εξαφάνιση της Μικρής Μαντλίν, το Netflix θα προβάλλει ένα ντοκιμαντέρ για την υπόθεση αυτή που έχει απασχολήσει όλο τον κόσμο. Υπάρχει όμως μια σημαντική λεπτομέρεια: οι γονείς της Μικρής Μαντλίν δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με το αυτό το ντοκιμαντέρ!

Το ντικιμαντέρ του Netflix θα προβληθεί μέσα στον Μάρτιο και σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η Daily Mail θα περιέχει νέες “αποκαλυπτικές” συνεντεύξεις με τους βασικούς ερευνητές της υπόθεσης.

Πηγές στο Netflix αναφέρουν ότι άνθρωποι με βασικό ρόλο στις έρευνες μιλούν στο ντοκιμαντέρ και ίσως από τις μαρτυρίες τους να προκύψουν νέα στοιχεία που θα δίνουν λύση στην τραγική αυτή υπόθεση.

Η τρίχρονη Μαντλίν εξαφανίστηκε το 2007 από το δωμάτιο της οικογένειας που έκανε διακοπές στην Πορτογαλία. Η Μαντλίν κοιμόταν μαζί με τα αδέλφια της στο δωμάτιο ενώ οι γονείς ήταν σε διπλανό εστιατόριο και έτρωγαν με φίλους.

[read4more]

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν το ντοκιμαντέρ το οποίο κόστισε 20 εκατομμύρια λίρες θα είναι σε ένα ή σε δυο μέρη ή αν θα είναι όπως συνηθίζει το Netflix σε 8 επεισόδια.

Επίσης δεν είναι ξεκάθαρο αν συμμετείχε στην παραγωγή ο Πορτογάλος αστυνομικός Goncalo Amaral, ο οποίος είναι σε δικαστική διαμάχη με τους γονείς της μικρής Μαντλίν αφού σε βιβλίο που έγραψε τους κατηγόρησε ότι έστησαν την απαγωγή όταν το παιδί σκοτώθηκε μέσα στο διαμέρισμα.

madeleine

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ για την ζωή της μικρής Μαντλίν, κρατιέται μυστικός, ενώ οι δημιουργοί του έκαναν πολλά ταξίδια και στην περιοχή που μένει η οικογένεια του εξαφανισμένου παιδιού και μίλησαν με γείτονες αλλά και δημοσιογράφους που καλύπτουν την υπόθεση εδώ και πολλά χρόνια.

Αυτό που επίσης αναμένεται να γίνει γνωστό σχετικά με την υπόθεση είναι αν το υπουργείο Εσωτερικών της Βρετανίας θα δώσει επιπλέον κονδύλια στην Σκότλαντ Γιάρντ προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες. Ήδη, το βρετανικό δημόσιο έχει ξοδέψει σχεδόν 12 εκατομμύρια λίρες για την διερεύνηση της υπόθεσης.

πηγή: DailyMail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ απειλεί με αφανισμό το Ιράν: Ένας ολόκληρος πολιτισμός θα πεθάνει απόψε, δεν θέλω αλλά μάλλον θα συμβεί
Δραματικό τελεσίγραφο ή ακόμη ένα παραλήρημα ενός προέδρου που έχει εγκλωβιστεί σε έναν πόλεμο που ποτέ δεν ήθελε; Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί τους Ιρανούς με αφανισμό, ανακαλύπτει ένα νέο καθεστώς και αναφωνεί: "Ο Θεός να ευλογεί τον σπουδαίο λαό του Ιράν"...
Ντόναλντ Τραμπ
Η Nutella ταξίδεψε στο διάστημα κάνοντας «βόλτα» μέσα στο Orion: Η κορυφαία γκρίζα διαφήμιση όλων των εποχών
Το βαζάκι Nutella σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας ταξίδευε στον αέρα μέσα στην κάψουλα του Orion με τους αστροναύτες να προσφέρουν άθελά τους με αυτό τον τρόπο την καλύτερη διαφήμιση στο προϊόν
Η Nutella στο διάστημα
Τεράστια φωτιά στη «Γέφυρα της Αμερικής» μετά από ισχυρή έκρηξη σε βυτιοφόρο πάνω από τη Διώρυγα του Παναμά
Η έκρηξη καταγράφηκε σε βίντεο στο οποίο φαίνονται οι φλόγες να υψώνονται πέρα και πάνω από τον δρόμο με τους οδηγούς οχημάτων στο σημείο να προσπαθούν να διαφύγουν από το σημείο
Παναμάς: Τεράστια φωτιά στη «Γέφυρα της Αμερικής» μετά από ισχυρή έκρηξη σε βυτιοφόρο πάνω από τη Διώρυγα
Αντίστροφη μέτρηση για το τελεσίγραφο Τραμπ προς το Ιράν – Οι δεύτερες σκέψεις και η «αλαζονική ρητορική» του Αμερικανού προέδρου
«Η χώρα ολόκληρη θα μπορούσε να καταστραφεί μέσα σε μόνο μια νύχτα», κι αυτή μπορεί να είναι αυτή της Τρίτης προς Τετάρτη, είπε χθες ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ