Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μικρός Μπεν: Το νέο ξέσπασμα της μητέρας του – Πείτε μου που είναι το παιδί μου!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Είναι μια από τις υποθέσεις εξαφάνισης που παραμένουν μυστήριο εδώ και 25 χρόνια. Ο μικρός Μπεν αγνοείται από τον Ιούλιο του 1991, όταν ήταν 21 μηνών και βρισκόταν στην Κω για διακοπές. Η οικογένεια του δεν έχει σταματήσει να ψάχνει ενώ η μητέρα του Κέρι Νίνταμ ανέφερε σε εκπομπή της Βρετανίας ότι πιστεύει πως υπάρχουν άνθρωποι στο ελληνικό νησί που ξέρουν τι συνέβη αλλά δεν μιλάνε.

“Ξέρουμε πως υπάρχουν άνθρωποι στην Κω που γνωρίζουν τι συνέβη στον Μπεν εκείνη την ημέρα” είπε συντετριμμένη η μητέρα του μικρού αγοριού, μιλώντας στην εκπομπή “Good Morning Britain”. Η Κέρι Νίνταμ έκανε έκκληση στην ελληνική αστυνομία και τη βρετανική κυβέρνηση να ασκήσουν πιέσεις στους ντόπιους για να αποκαλύψουν την αλήθεια.

Η ίδια πρόσθεσε ότι η αστυνομία του Yorkshire έχει μαρτυρίες που επιβεβαιώνουν τα όσα πιστεύει! “Μας βεβαίωσε η αστυνομία του Yorkshire ότι υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν. Και ξέρουν. Αλλά είπαν ψέματα. Υπάρχουν άνθρωποι στην Κω που ξέρουν τι έγινε και πιθανότατα ξέρουν που είναι θαμμένος ο Μπεν” τόνισε.

Η μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίνταμ

Τόσο η μητέρα, όσο η γιαγιά του Κριστίν αλλά και η αδελφή του Λιάνα κάλεσαν τις ελληνικές Αρχέ να βοηθήσουν στις έρευνες. Η οικογένεια του υποστηρίζει ότι έχει δεχτεί ότι ο μικρός Μπεν είναι νεκρός, παρά το γεγονός ότι οι έρευνες παραμένουν ανοιχτές.

Μάλιστα, η γιαγιά του είπε ότι είναι καιρός να φέρουν στο σπίτι του το άψυχο κορμί του Μπεν. “Του αξίζει αυτό. Δεν ζητάμε πολλά. Είναι πια καιρός να μας δώσει κάποιος λίγο σεβασμό” είπε.

Το περασμένο καλοκαίρι οι νέες έρευνες που έγιναν στην Κω κατέληξαν χωρίς αποτέλεσμα. Η βρετανική αστυνομία είναι βέβαιη ότι ο Μπεν σκοτώθηκε κατά λάθος κοντά στο σπίτι όπου έκανε διακοπές η οικογένειά του, κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών από εκσκαφέα. Γι’ αυτό και στις έρευνες εκείνο που αναζητούσαν ήταν επί της ουσίας τα οστά του παιδιού. Πέρα από 93 αντικείμενα “ενδιαφέροντος” όμως δεν βρήκαν καμία απόδειξη πως ο Μπεν είχε θαφτεί στην περιοχή.

Με πληροφορίες από itv.com και Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε