Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Μίλα Κούνις για χωρισμό από Μακόλεϊ Κάλκιν: «Είναι γ@@@ τα αυτό που έκανα – Ήμουν μ@@@»

Μίλα Κούνις για χωρισμό από Μακόλεϊ Κάλκιν: «Είναι γ@@@ τα αυτό που έκανα – Ήμουν μ@@@»

Χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Μακόλεϊ Κάλκιν και μετά από δύο παιδιά με τον Άστον Κούτσερ, η Μίλα Κούνις μίλησε για τα παλιά.

Η Μίλα Κούνις μίλησε για το πώς «γ@@@» τη σχέση της με τον Μακόλεϊ Κάλκιν και έδωσε λεπτομέρειες για το διαζύγιο του Άστον Κούτσερ. Η 34χρονη ηθοποιός ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτική στο podcast του Armchair Expert της Δευτέρας.

Όταν είπε στη μητέρα της για τον χωρισμό της από τον Μακόλεϊ Κάλκιν και για το γεγονός ότι βγαίνει με τον Άστον Κούτσερ, της είπε «σκάσε» στα ρώσικα.

Στη συνέντευξή της με τον Dax Shepherd, η Μίλα Κούνις αποκάλυψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έριξε τη βόμβα στη μητέρα της Elvira.

«Οδηγούσαμε και κάποια στιγμή της είπα «μαμά, πρέπει να σου πω ότι βγαίνω με κάποιον». Και μου είπε «α, πες μου, με ποιον βγαίνεις;» για να της απαντήσω «πρέπει να κρατηθείς για αυτό… βγαίνω με τον Άστον Κούτσερ». Και κυριολεκτικά μου είπε να σκάσω στα ρώσικα».

Εκτιμά ότι ίσως είχε αντίκτυπο στην αντίδραση της μητέρας της η αρνητική δημοσιότητα γύρω από το διαζύγιο του Άστον Κούτσερ από την Ντέμι Μουρ.

«Έβγαινε από ένα διαζύγιο. Ήταν πολύ μετά το διαζύγιο αλλά πιστεύω ότι υπήρχαν πολλές παρανοήσεις σχετικά με το διαζύγιο», σημείωσε η Μίλα κούνις.

Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ άρχισαν να βγαίνουν τον Απρίλιο του 2012. Εκείνος είχε χωρίσει τον Νοέμβριο του 2011 μετά από έξι χρόνια γάμου με την Ντέμι Μουρ. Παντρεύτηκαν το 2015 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά μαζί.

Η Μίλα Κούνις για Μακόλεϊ Κάλκιν

Η 34χρονη ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση της με τον Μακόλεϊ Κάλκιν. «Είχα έναν απαίσιο χωρισμό. Έναν απαίσιο, απαίσιο, απαίσιο χωρισμό. Τα γ@@@. Ήμουν μ@@@ στα 20 μου και θα είμαι η πρώτη που θα το παραδεχτώ» παραδέχτηκε η Μίλα Κούνις.

«Και αυτό είναι κάτι που μου πήρε πολύ καιρό για να το βγάλω και να μπορώ να πω «ναι, ξέρεις κάτι, ήμουν μ@@@ και να μπορέσω να το αποδεχτώ. Είναι γ@@@ τα αυτό που έκανα. Είναι γ@@@ τα αυτό που έκανα και είναι γ@@@ τα ο τρόπος που το έκανα», συμπλήρωσε.

Ήταν αρκετά ειλικρινής χωρίς ωστόσο η Μίλα Κούνις να εξηγήσει πώς ακριβώς συμπεριφέρθηκε στον συνάδελφό της Μακόλεϊ Κάλκιν.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις