Κόσμος

Μήνυμα του Εμανουέλ Μακρόν στα ελληνικά για τα 35 χρόνια του προγράμματος Erasmus

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το δικό μήνυμα και μάλιστα στα ελληνικά για το πρόγραμμα Erasmus που τρέχει εδώ και 35 χρόνια σε όλη την Ευρώπη έστειλε ο Εμανουέλ Μακρόν.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας τονίζει ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα άλλαξε τη ζωή 12 εκατομμυρίων Ευρωπαίων και καλεί την γενιά του Erasmus να διηγηθεί τη δική της ιστορία.

«Μέσα σε 35 χρόνια, το πρόγραμμα Erasmus άλλαξε την οπτική γωνία, τον τρόπο σκέψης, την ίδια τη ζωή, καμιά φορά, 12 εκατομμυρίων Ευρωπαίων. Εσείς, η γενιά Erasmus, διηγηθείτε μας την ιστορία σας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Εμανουέλ Μακρόν στα ελληνικά. 

makron

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χάος στο Μάντσεστερ: Άγριο επεισόδιο με μαχαίρια και ματσέτες μεταξύ νεαρών – Σκληρές εικόνες
Δύο άνδρες τραυματίστηκαν σοβαρά σε μια «συμπλοκή με μαχαίρια» σε δρόμο στο νότιο Μάντσεστερ - «Καλώς ήρθατε στη Βρετανία», σχολιάζει σοκαρισμένος ένας αυτόπτης μάρτυρας
Βρετανία
«Ο ναυτικός αποκλεισμός θα τεθεί σε ισχύ από την Τρίτη 14 Ιουλίου» λέει το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αφορά όλη την ακτογραμμή του Ιράν και περιλαμβάνει τα ιρανικά λιμάνια και τους τερματικούς σταθμούς πετρελαίου, χωρίς να παρεμποδίζεται η «ουδέτερη διέλευση»
Στενά του Ορμούζ
Αντίθετος ο ΟΗΕ στην επιβολή τελών στα Στενά του Ορμούζ: Η ανακοίνωση μετά τις δηλώσεις Τραμπ περί ναυτικού αποκλεισμού – «Αναμένουμε διευκρινίσεις»
«Δεν υπάρχει καμία νομική βάση μέσω της οποίας να εισαγάγονται υποχρεωτικά τέλη απλά για να διέλθει κανείς από έναν πορθμό» λέει ο ναυτιλιακός οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών
Στενά του Ορμούζ