Κόσμος

Μισέλ: «Η Τουρκία επιλέγει προκλήσεις, μονομερείς ενέργειες στη Μεσόγειο και τώρα τις προσβολές – Είναι απαράδεκτο»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τη στάση της Τουρκίας και τις επιθέσεις του Ταγίπ Ερντογάν εναντίον του Εμανουέλ Μακρόν καταδικάζει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ο Σαρλ Μισέλ με ανάρτησή του στο τουίτερ τονίζει:

«Αντί για θετική ατζέντα, η Τουρκία επιλέγει προκλήσεις, μονομερείς ενέργειες στη Μεσόγειο και τώρα τις προσβολές. Είναι απαράδεκτο. Σεβασμός στην Ευρώπη και στα κράτη μέλη της».

 

Έφυγε από την Τουρκία ο Γάλλος πρέσβης – “Απαράδεκτα τα σχόλια Ερντογάν” σχολιάζει ο Μπορέλ

Στο μεταξύ «απαράδεκτα» χαρακτήρισε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ε.Ε., τα λόγια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τον Εμμανουέλ Μακρόν, με ανάρτησή του στο Twitter.

«Καλούμε την Τουρκία να σταματήσει την επικίνδυνη αντιπαράθεση» τονίζει ο Ζοζέπ Μπορέλ, προσθέτοντας ότι «τα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου περιέχουν μια πραγματική προσφορά για την επανέναρξη της σχέσης μας, αλλά απαιτείται η πολιτική βούληση των τουρκικών αρχών σε αυτήν τη θετική ατζέντα. Διαφορετικά, η Τουρκία θα είναι ακόμη πιο απομονωμένη».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο «Diddy» κατονομάζεται στη λίστα των μαρτύρων στη δίκη για τη δολοφονία του Tupac
Η εισαγγελία συνέδεσε τον ισχυρό άντρα της μουσικής βιομηχανίας και κατηγορούμενου για σεξουαλικά εγκλήματα με τον Ντουέιν «Keffe D» Ντέιβις που κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την δολοφονία του θρυλικού ράπερ
Tupac και Sean Diddy Combs
Νεκροί σε τροχαίο στην Γαλλία ο παραγωγός ταινιών Νικολά Αλτμάγιερ και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του οίκου Dior, Ματίλντ Φαβιέ
Η Ματίλντ Φαβιέ ήταν επικεφαλής δημοσίων σχέσεων του οίκου Dior και ο Νικολά Αλτμάγιερ, ο σύντροφός της, ήταν γνωστός για την παραγωγή των γαλλικών ταινιών «OSS 117», «Alpha» και «Monsieur Aznavour»
Ο Νικολά Αλτμάγιερ, και η Ματίλντ Φαβιέ στην πρεμιέρα της ταινίας «Bitter Christmas» στο 79ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, στη νότια Γαλλία
Τραμπ: «Νέα επικράτεια των ΗΠΑ» τα Στενά του Ορμούζ – Κλιμακώνεται η ένταση με το Ιράν
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανήρτησε στο Truth Social χάρτη του στρατηγικού περάσματος με την ένδειξη «New US Territory» - Η Τεχεράνη προειδοποιεί ότι μπορεί να περάσει σε «πλήρη επίθεση» μετά το νέο αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις
Ντόναλντ Τραμπ, Στενά Ορμούζ, Ιράν 11