Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε τι δώρο της έκανε η Μελάνια Τραμπ

Μισέλ Ομπάμα Μελάνια Τραμπ

Ήταν ένα από τα μυστήρια που έλυσε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα. Αποκάλυψε τι δώρο της έκανε η Μελάνια Τραμπ.

Στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο, η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε στην Ellen DeGeneres το δώρο που είχε μέσα το κουτί Tiffany&Co που της έδωσε η Μελάνια Τραμπ.

“Ήταν μια υπέροχη κορνίζα” ανέφερε η Μισέλ Ομπάμα. Ήταν το πρωί της τελετής ορκωμοσίας του που ο Ντόναλντ Τραμπ δεν περίμενε τη γυναία του, δεν τη βοήθησε να βγει από το αυτοκίνητο και δεν της κράτησε το χέρι ενώ συναντούσαν τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και τη σύζυγό του Μισέλ.

Με το δώρο αμανάτι η Μισέλ Ομπάμα

Η Μελάνια έμεινε λίγα βήματα πίσω από τον Ντόναλντ Τραμπ με το κουτί από τα Tiffany στα χέρια. “Λοιπόν, υπάρχει όλο αυτό το πρωτόκολλο. Θέλω να πω ότι είναι σαν κρατική επίσκεψη. Σου λένε ότι θα κάνεις αυτό, θα σταθείς εδώ. Ποτέ δεν είχα ξαναπάρει τέτοια στιγμή δώρο οπότε σκέφτηκα ok”.

Η Μισέλα Ομπάμα δέχτηκε το δώρο και αναζητούσε εναγωνίως κάποιον να το πάρει. “Έφερες δώρο!” φέρεται να είπε στη Μελάνια Τραμπ εκείνη τη στιγμή η Μισέλ Ομπάμα. “Θα ασχοληθώ με το πρωτόκολλο”. Η Μισέλ Ομπάμα θυμάται που κοίταζε μάταια για κάποιον να το παραδώσει ενώ πόζαραν στις κάμερες.

“Τι πρέπει να κάνω με αυτό το δώρο; Όλοι μου ξεκαθάριζαν ότι δεν θα ερχόταν κάποιος να πάρει το κουτί. Σκεφτόμουν θα βγάλουμε τη φωτογραφία κρατώντας το; Τότε ο σύζυγός μου έσωσε τη μέρα. Το πήρε και το πήγε μέσα. Δεν υπήρχε προσωπικό, κανένας”.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις