Κόσμος

Μισέλ Ομπάμα: Επική φάρσα με τον Τζίμι Φάλον σε ασανσέρ! video

Η Μισέλ Ομπάμα συνεχίζει να διαφημίζει την αυτοβιογραφία της με τον... καλύτερο δυνατό τρόπο, με το τελευταίο "κόλπο" να είναι απολαυστικό!

Τα απομνημονεύματα της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, με τίτλο Becoming, έχουν προκαλέσει παγκόσμια φρενίτιδα, με την σύζυγο του 44ου αμερικανού προέδρου να συγκεντρώνει τα φλας της δημοσιότητας όπου κι αν βρίσκεται για να το διαφημίσει.

[read4more]

Στο πλαίσιο αυτό της διαφημιστικής προώθησης του βιβλίου, η Μισέλ Ομπάμα εμφανίστηκε στην δημοφιλή αμερικανική εκπομπή The Tonight Show, με τον Τζίμι Φάλον.

Η ίδια μίλησε τόσο για τον σύζυγό της, όσο και για την πολιτική και τον γάμο τους, ωστόσο αυτή η τηλεοπτική της παρουσία είχε και μια ξεκαρδιστική στιγμή.

Συγκεκριμένα, η Μισέλ Ομπάμα έκανε φάρσα μαζί με τον παρουσιαστή της εκπομπής, καθώς ξαφνικά εμφανίζονταν μπροστά σε ανυποψίαστους πολίτες, οι οποίοι έκαναν ξενάγηση στο στούντιο του δημοφιλούς 30 Rock.

Οι πολίτες είναι στο ασανσέρ και σταματούν στον… λάθος όροφο: Δηλαδή σε αυτόν που βρίσκονται η Μισέλ Ομπάμα και ο Τζίμι Φάλον!

Με μια σειρά από διαφορετικά σενάρια, οι δυο τους καταφέρνουν να αφήσουν με ανοιχτό το στόμα τους πολίτες, που βλέπουν ξαφνικά μπροστά τους την πρώην Πρώτη Κυρία της χώρας τους κι έναν από τους δημοφιλέστερους παρουσιαστές της αμερικανικής τηλεόρασης!

Την μία, οι δυο τους διαβάζουν ο ένας το… βιβλίο του άλλου κρύβοντας το πρόσωπό τους, την άλλη παίζουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο πιάνο, ενώ κάποια στιγμή ο Τζίμι Φάλον κάνει μέχρι και το… what the fluff challenge “εμφανίζοντας” ξαφνικά την Μισέλ Ομπάμα πίσω από μια κουβέρτα!

Μισέλ Ομπάμα

michelle obama michelle obama michelle obama

Σε κάθε πιθανό σενάριο, το αποτέλεσμα είναι το εξής:

michelle obama

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο με την Μισέλ Ομπάμα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί βουλευτές εναντιώνονται στο σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: «Όχι άλλες παραχωρήσεις στον Πούτιν»
«Η Ουκρανία δεν πρέπει να αναγκασθεί να παραχωρήσει τα εδάφη της σε έναν από τους πλέον απροκάλυπτους εγκληματίες πολέμου στον κόσμο, τον Βλαντίμιρ Πούτιν»
Κογκρέσο
Ο Τραμπ αλλάζει στάση για το σχέδιο των 28 σημείων για την Ουκρανία: «Δεν είναι η τελική μου πρόταση»
Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως περιμένει απάντηση από το Κίεβο το αργότερο έως την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, ενώ θέλει να έχει υπογραφεί μνημόνιο ειρήνης μέχρι το τέλος της χρονιάς
Ντόναλντ Τραμπ
15