Δευτέρα, 20 Μαΐ
28oC Αθήνα

Μισέλ Ομπάμα: Μπαίνει μπροστά στον αγώνα του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού

Μισέλ Ομπάμα: Μπαίνει μπροστά στον αγώνα του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού
Reuters

Η Μισέλ Ομπάμα τίθεται επικεφαλής της μάχης του εμβολιασμού κατά του Covid19 στις ΗΠΑ. Η πρώην Πρώτη Κυρία θα εμφανιστεί σε ειδική τηλεοπτική εκπομπή για την προώθηση της εκστρατείας εμβολιασμού.

Ειδικότερα, η Μισέλ Ομπάμα πρόκειται να εμφανιστεί στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Roll Up Your Sleeves» του NBC, αφιερωμένο στον εμβολιασμό για τον κορονοϊό.

Στην ίδια εκπομπή θα πάρει μέρος, επίσης, ο ηθοποιός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, Λιν Μανουέλ – Μιράντα.

Η εκπομπή που θα προβληθεί στις 18 Απριλίου από το NBC έχει στόχο να διαφωτίσει το κοινό σχετικά με τη σημασία του εμβολιασμού κατά της πανδημίας.

Μισέλ Ομπάμα – Μάθιου ΜακΚόναχι – Άντονι Φάουτσι

Ο ηθοποιός Μάθιου ΜακΚόναχι θα πάρει ακόμα συνέντευξη από τον δρ. Άντονι Φάουτσι, τον επικεφαλής λοιμωξιολόγο στις ΗΠΑ.

«Η δυνατότητα να επιστρέψουν οι άνθρωποι στην εργασία και τα παιδιά πίσω στο σχολείο, να επανασυνδεθούμε με την οικογένεια και τους φίλους μας και να παρακολουθούμε συναυλίες, αθλητικές εκδηλώσεις και πολλές άλλες δραστηριότητες που θεωρούμε αγαπητές εξαρτάται από τον εμβολιασμό του κόσμου», δήλωσε ο Μάθιου Σεγκάλ, ιδρυτής του στούντιο παραγωγών ATTN, που δημιούργησε την ειδική εκπομπή σε συνεργασία με τις Walgreens και Civic Nation.

Στην εκπομπή θα εμφανιστούν επίσης κωμικοί, τραγουδιστές, καθώς και εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή της μάχης για να νικηθεί η πανδημία.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις