Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Μισέλ Ομπάμα σε Μαλία: «Μην καταλήξεις στo Page Six»

Μισέλ Ομπάμα

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε τη συμβουλή που έδωσε στη μεγαλύτερη κόρη της, Μαλία προτού πάει για σπουδές στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ. «Μην καταλήξεις στο Page Six. Δεν γνωρίζω αν τα κατάφερε» σημείωσε.

Στο σχετικό δημοσίευμα του ένθετου της New York Post «Page Six» σημειώνεται ότι η Μαλία εμφανίστηκε αρκετές φορές στις σελίδες του πέρσι, ενώ ζούσε στη Νέα Υόρκη και σύχναζε σε δημοφιλή στέκια, όπως το Up&Down, το Happy Ending, καθώς επίσης στο The Surf Lodge, στο Μόντοκ. Επίσης εθεάθη στο χειμερινό θέρετρο Άσπεν, στο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου του Σάντανς και στο Μουσικό Φεστιβάλ Λολαπαλούζα.

Σε άλλα δημοσιεύματα σχολιάζεται ότι μπορεί να ήταν έμμεση αναφορά της Μισέλ Ομπάμα στη δημοσίευση φωτογραφιών στο διαδίκτυο της Μαλία Ομπάμα με τον φημολογούμενο φίλο της πριν από μερικούς μήνες. Η Μαλία και ο Βρετανός φίλος της, Ρόρι Φερκουχάρσον εθεάθησαν στη Νέα Υόρκη τον Ιανουάριο.

Η συμβουλή της Μισέλ Ομπάμα στη Μαλία

Η Μισέλ Ομπάμα αναφέρθηκε στη συμβουλή που έδωσε στην Μαλία για το Page Six στη διάρκεια συζήτησης στην εκδήλωση Muse του Klick Health’s που έχει στόχο να εμπνέει την επιστημονική κοινότητα και να συγκεντρώνει ανθρώπους που ξεπερνούν τα όρια και δείχνουν τι είναι δυνατό με τη σύνδεση της τέχνης, της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Η πρώην πρώτη κυρία έδωσε τέλος και στις φήμες ότι ενδέχεται να είναι υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ.

Τόνισε ότι η ίδια και ο πρώην πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα επικεντρώνουν την προσοχή τους στην ανάπτυξη της επόμενης γενιάς ηγετών, όπως οι μαθητές του Πάρκλαντ ή άλλοι νέοι με ακτιβιστική δράση. Έδωσε έμφαση στη δύναμη του λαού και όχι των ηγετών, όταν πρόκειται για αλλαγές.

«Γι ‘αυτό δεν θα είμαι υποψήφια πρόεδρος» πρόσθεσε.

«Υπάρχουν κάποιοι λαμπροί νεαροί άνθρωποι εκεί έξω που κάνουν καταπληκτικά πράγματα» είπε. «Νομίζω ότι είναι καλύτερη επένδυση, ότι πρέπει να επενδύσουμε ώστε να δημιουργηθούν χιλιάδες “εμείς”, δεν χρειαζόμαστε μόνο έναν» τόνισε. «Το σημαντικότερο είναι να αποχωρείς και να αφήνεις χώρο» είπε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις