Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μισέλ σε Μπαράκ Ομπάμα: Σταμάτα να αγκαλιάζεις κόσμο

Μισέλ σε Μπαράκ Ομπάμα: Σταμάτα να αγκαλιάζεις κόσμο

Η Μισέλ και ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν, φυσικά, από εκείνους που βρέθηκαν στις πρώτες σειρές στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν. Και δεν… κάθισαν ήσυχοι, αφού αγκάλιασαν τους πάντες!

Τα… καμώματά πρώην προεδρικού ζεύγους στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν αποκάλυψε η νεαρή Αμάντα Γκόρμαν, η 22χρονη ποιήτρια που έκλεψε τις εντυπώσεις στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν. Έκλεψε επίσης την… καρδιά της πρώην Πρώτης Κυρίας και αποκάλυψε πως… μάλωνε τον Μπαράκ Ομπάμα κατά τη διάρκεια της τελετής.

Η Αμάντα Γκόρμαν βρέθηκε πριν από μερικές μέρες καλεσμένη στην εκπομπή της Elen DeGeneres και αποκάλυψε τι… έγινε ανάμεσα στη Μισέλ και τον Μπαράκ Ομπάμα. 

«Θυμάμαι τη Μισέλ Ομπάμα να κάθεται κοντά και να φωνάζει συνεχώς στον Μπαράκ: “Σταμάτα να αγκαλιάζεις τους ανθρώπους! Σταμάτα να πλησιάζεις ανθρώπους”. Αλλά τότε, όταν τελείωσα την απαγγελία, κατά κάποιο τρόπο τον παραμέρισε και δέχθηκα τη μεγάλη, ζεστή αγκαλιά της Μισέλ Ομπάμα», είπε η 22χρονη ποιήτρια.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μπαράκ Ομπάμα αγκάλιαζε… χωρίς αύριο: τον Τζο και την Τζιλ Μπάιντεν, την Lady Gaga κι άλλους. 

Όμως, μπορεί η Μισέλ Ομπάμα να φώναζε στον Μπαράκ αλλά και η ίδια δεν πήγαινε πίσω. Γιατί ο φωτογραφικός φακός την έχει να αγκαλιάζει εκτός από την Γκόρμαν και τη Lady Gaga, μεταξύ άλλων!

Η Αμάντα Γκόρμαν έγινε η νεότερη ομιλήτρια που έχει προσκληθεί να συμμετάσχει ως τώρα σε τελετή ορκωμοσίας προέδρου των ΗΠΑ. Η Ellen DeGeneres τη ρώτησε γιατί χαμογελούσε, όταν ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο.

«Υπήρχε αυτή η όμορφη στιγμή, ανεβαίνω στο βάθρο και βρίσκομαι σε αυτήν την απίστευτη τοποθεσία, απ’ όπου μπορώ να δω το Μνημείο της Ουάσινγκτον. Μπορώ επίσης να δω το Μνημείο του Λίνκολν όλα στο οπτικό μου πεδίο και να νιώθω μέρος αυτής της ιστορίας ως απόγονη ενός σκλάβου» περιέγραψε η Γκόρμαν.

«Και χαμογέλασα επίσης γιατί όταν σηκώθηκα στο βάθρο άκουσα ανθρώπους κάτω, τους οποίους πραγματικά δεν μπορείτε να δείτε, να με χειροκροτούν. Και ήταν ακριβώς αυτή η πραγματικά εκπληκτική στιγμή που, ουάου, οι άνθρωποι είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι που ακούνε όσα έχω να πω… ακούνε ποίηση. Τι ευκαιρία για τη χώρα μας και τον κόσμο. Γι’ αυτό χαμογέλασα».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις