Πέμπτη, 29 Φεβ.
18oC Αθήνα

Μητέρα δολοφόνησε τα δύο μωράκια της! Χτύπησε 19 φορές με το μαχαίρι

Μητέρα δολοφόνησε τα δύο μωράκια της! Χτύπησε 19 φορές με το μαχαίρι

Μόνο φρίκη, ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως μια μητέρα έφτασε στο σημείο να δολοφονήσει άγρια τα δυο μωρά της!!

Πρόκειται για την 20χρονη Aleah Newell από το Σικάγο, μια μητέρα η οποία επιτέθηκε με μανία και σκότωσε το 2χρονών και το 7μηνών παιδάκι της!

Συγκεκριμέμα όταν βρισκόταν στο σπίτι του παππού της, επιτέθηκε αρχικά στον γιο της Ameer, τον οποίο μαχαίρωσε μέσα στην μπανιέρα 19 φορές, και στην συνέχεια τον έκαψε με καυτό νερό!

Στην συνέχεια στράφηκε προς τον άλλο γιο της, τον Johntavis, τον οποίο ο ηλικιωμένος προσπάθησε να προστατεύσει, ωστόσο δέχτηκε επίθεση με το μαχαίρι. Έτσι η 20χρονη Aleah έπιασε το μωράκι και το πέταξε από τον 11ο όροφο!

Στην συνέχεια έπεσε και αυτή από το παράθυρο αλλά μια τέντα την έκοψε την φόρα και επέζησε. Πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με το έγκλημα αυτό να έχει σοκάρει τους πάντες.

Όπως αποκαλύφθηκε, δυο μέρος πριν τρις φρικαλέες πράξεις της είχε ζητήσει την βοήθεια της πρόνοιας επειδή όπως είπε δεν ήταν σε θέση να μεγαλώσει τα παιδιά της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις