Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Η μητέρα του Χάιμ «αθωώνει» τον Τσάρλι Σιν: «Άλλος βίασε τον γιο μου» [vid]

Η μητέρα του Χάιμ «αθωώνει» τον Τσάρλι Σιν: «Άλλος βίασε τον γιο μου» [vid]

Απάντηση στις καταγγελίες ότι ο Τσάρλι Σιν βίασε τον γιο της όταν αυτός ήταν 13 ετών έδωσε η μητέρα του αδικοχαμένου Κόρεΐ Χάιμ.

Σε συνέντευξη που έδωσε η Τζούντι Χάιμ υποστήριξε ότι ο γιος της ήταν «ανοιχτό βιβλίο» και θα ήξερε αν είχε συμβεί κάτι με τον Τσάρλι Σιν, στα γυρίσματα της ταινίας Lucas το 1986.

«Θα ήξερα αν κάτι πήγαινε στραβά με τον Σιν», είτε από μητρικό ένστικτο είτε επειδή θα της το είχε εξομολογηθεί ο γιος μου.

Η μητέρα του Χάιμ ισχυρίστηκε επίσης ότι κάποιος άλλος άνδρας κακοποίησε το παιδί της  κι αυτός δεν ήταν ο πρώην πρωταγωνιστής του Two and a half men.

«Πρέπει να σας πω ότι αυτός (…) κακοποίησε τον γιο μου», ακούγεται να λέει η μητέρα του Κόρεϊ Χάιμ.

Ωστόσο το όνομα του άνδρα που η Χάιμ υποστηρίζει ότι βίασε τον ανήλικο Κόρει, δεν αποκαλύπτεται στο τρέιλερ της εκπομπής και δεν έχει γίνει γνωστό αν θα ακουστεί όταν προβληθεί η συνέντευξη, δηλαδή απόψε.

Με δήλωση μέσω του εκπροσώπου του ο Τσάρλι Σιν έχει ήδη αρνηθεί κατηγορηματικά τις κατηγορίες.

Η καταγγελία για τον βιασμό

Η ταινία γυρίστηκε το 1986. Τότε, ο Charlie Sheen ήταν 19 ετών και ο Χάιμ 13. Σύμφωνα με το Nation Enquirer, ο Χάιμ είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους του ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, είχε κάνει σεξ με τον Τσάρλι Σιν.

«Μου είπε ότι είχαν καπνίσει μαριχουάνα και έκαναν πρωκτικό σεξ. Ο Χάιμ είπε ότι μετά από αυτό ο Σιν έγινε πολύ ψυχρός απέναντί του και τον απέρριψε. Όταν ο Χάιμ θέλησε να επαναληφθεί, ο Σιν δεν ενδιαφερόταν». Αυτό υποστήριξε ο άλλοτε ηθοποιός Ντόμινικ Μπράσκια, φίλος του Χάιμ, που έφυγε από τη ζωή το 2010 σε ηλικία 38 ετών.

Παρόμοια καταγγελία είχε κάνει και ο πιο στενός φίλος του το Κόρεϊ Χάιμ, ο Κόρεϊ Φέλντμαν. Είχε αναφέρει το περιστατικό στο βιβλίο «Coreyography: A Memoir», αλλά χωρίς να αποκαλύψει ονόματα.

«Τον έπεισε ότι ήταν φυσιολογικό»

«Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είπε ότι ένας ενήλικας άνδρας τον έπεισε πως ήταν απόλυτα φυσιολογικό για μεγαλύτερους άνδρες και νεαρά αγόρια στο χώρο να έχουν σεξουαλικές σχέσεις, πως ήταν «αυτό που κάνουν όλοι», είχε γράψει ο Φέλντμαν.

«Πήγαν σε ένα απομονωμένο σημείο ανάμεσα σε δύο τροχόσπιτα κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος και ο Χάιμ, που ήταν αθώος και φιλόδοξος, του επέτρεψε να τον σοδομίσει», συνέχισε. Δεν ανέφερε όμως ότι ο άνδρας που περιέγραφε ήταν ο Charlie Sheen.

Ο Φέλντμαν υποστήριξε ότι το 1993 επιχείρησε να καταγγείλει τη σεξουαλική κακοποίηση του Χάιμ κι άλλων στην αστυνομία της Σάντα Μπάρμπαρα. Αλλά εκείνοι ενδιαφέρονταν να ερευνήσουν μόνο τις καταγγελίες κατά του Μάικλ Τζάκσον.

Με πληροφορίες από TMZ, DailyMail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις