Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μόλυνε επίτηδες τη σύζυγό του με τον ιό του AIDS

Ένεση ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μόλυνε, χρησιμοποιώντας το αίμα του και μια βελόνα ραπτικής, τη σύζυγό του με HIV, για να “γίνουν το ίδιο”.

Ένας μετανάστης στη Νέα Ζηλανδία, ο οποίος είναι φορέας του HIV, τρύπησε το δέρμα της συζύγου του με μια βελόνα ποτισμένη με το αίμα του ενώ εκείνη κοιμόταν, με αποτέλεσμα να προσβληθεί και εκείνη από τον ιό που προκαλεί AIDS, γράφει σήμερα Κυριακή η εφημερίδα Sunday Star-Times.
Η 33χρονη σύζυγος είπε σε αστυνομικούς ότι ο άνδρας της τής ομολόγησε πως “χρησιμοποίησα την βελόνα γιατί ήθελα να γίνεις το ίδιο με μένα, να ζήσεις με εμένα, να μην με αφήσεις”, σύμφωνα με δικόγραφα.
Είναι η πρώτη τέτοια υπόθεση στη Νέα Ζηλανδία. Ο 35χρονος άνδρας παραδέχθηκε ότι μόλυνε ηθελημένα τη σύζυγό του. Έχει προφυλακιστεί και η ποινή του αναμένεται να καθοριστεί την επόμενη χρονιά. Αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως και 14 ετών.
Τα ονόματα του ζευγαριού δεν έχουν αποκαλυφθεί. Η σύζυγος είπε ότι ο άνδρας τρύπησε το χέρι της με μια βελόνα ραπτικής στην οποία είχε περιχύσει δικό του αίμα ενώ εκείνη κοιμόταν, και μια φορά τον έπιασε να χειρίζεται μια σύριγγα με δικό του αίμα.
Η σχέση του ζευγαριού αντιμετώπιζε όλο και πιο σοβαρά προβλήματα, εν μέρει διότι η σύζυγος δεν δεχόταν να κάνουν έρωτα φοβούμενη ότι θα μολυνόταν. Ο άνδρας είχε ανακαλύψει πως είναι φορέας κατά τους ιατρικούς ελέγχους που έγιναν στα μέλη της οικογένειας όταν έφθασε στη Νέα Ζηλανδία το 2004. Η σύζυγος και τα παιδιά δεν είναι φορείς του ιού.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε