Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Μονακό: Η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο παλάτι μετά από 11 μήνες

Μονακό: Η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο παλάτι μετά από 11 μήνες

Στο παλάτι του Μονακό επέστρεψε η πριγκίπισσα Σαρλίν έπειτα από 11 μήνες απουσίας, αφού επί μήνες βρισκόταν στην Νότιο Αφρική. Την είδηση για την επιστροφή της πριγκίπισσας, στο πλευρό του πρίγκιπα Αλβέρτου, μετέδωσε το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το οποίο επικαλείται μαρτυρία του πατέρα της.

«Η 43χρονη Σαρλίν έφτασε στο Μονακό σήμερα το πρωί, επέτρεψε επιτέλους στο σπίτι της», δήλωσε ο πατέρας της, Μάικ Βίτστοκ από το Γιοχάνεσμπουργκ. Ιδιωτικό τζετ μετέφερε τη σύζυγο του πρίγκιπα Αλβέρτου στη Νότιο Αφρική, πίσω στο σπίτι της.

Υπενθυμίζεται πως η Σαρλίν βρισκόταν εδώ και μήνες στην πατρίδα της, στη Νότιο Αφρική. Το παλάτι αρχικά ισχυρίστηκε ότι είχε πάει για σαφάρι, στη συνέχεια είπαν πως αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με τα δόντια της και τέλος πως έχει μια σοβαρή λοίμωξη αναπνευστικού. 

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγοι πίστευαν πως η πριγκίπισσα Σαρλίν θα επέστρεφε στο Μονακό. Η Σαρλίν κατάφερε να δει τα παιδιά και τον σύζυγό της μόλις δύο φορές στο διάστημα των 11 αυτών μηνών. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες όπου η Σαρλίν φαινόταν υπερβολικά αδυνατισμένη με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Ωστόσο, πολλοί κάνουν λόγο για επικείμενο διαζύγιο του πριγκιπικού ζεύγους. Οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν, με την Σαρλίν να φεύγει για τη Νότια Αφρική. Όμως τα δίδυμα παιδιά τους είναι διάδοχοι του θρόνου και δεν μπορούν να ζήσουν σε καμία άλλη χώρα πλην του Μονακό.

Έτσι, η Σαρλίν ύστερα από 11 περίπου μήνες επέστρεψε πίσω στα παιδιά, δίνοντας – ενδεχομένως – μαζί με τον Αλβέρτο άλλη μια ευκαιρία στον πριγκιπικό γάμο τους.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις