Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Μόνο… “κορόνα” και χωρίς πάρτι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στα 84α γενέθλιά του

Μόνο… “κορόνα” και χωρίς πάρτι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στα 84α γενέθλιά του

Τα 84α γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα (29.09.2020) ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Και τα γιορτάζει στην καραντίνα, γιατί πρόσφατα βγήκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε με κορονοϊό.

Η καραντίνα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν περνάει την καραντίνα όπως… όλοι. Έχει απομονωθεί στη βίλα του έξω από το Μιλάνο.

Click4more Μπερλουσκόνι για κορονοϊό: «Ήταν η δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής μου»

Έχει περάσει ένας μήνας από την ημέρα που ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Τις περασμένες ημέρες η εφημερίδα La Repubblica έγραψε ότι ο «Mister TV» έχει χάσει την γνωστή του αισιοδοξία, λόγω της παρατεταμένης δοκιμασίας στην οποία υποβάλλεται η υγεία του. Το κόμμα του όμως, το Forza Italia, το διέψευσε κατηγορηματικά, υπογραμμίζοντας ότι ο Μπερλουσκόνι -παρά την υποχρεωτική απομόνωση- συνεχίζει να εργάζεται και παραμένει δραστήριος.

Ο ίδιος πάντως υπογράμμισε ότι στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε, όπου νοσηλεύτηκε δυο ημέρες μετά την διάγνωσή του με covid-19, πέρασε τις δυσκολότερες ώρες της ζωής του και ότι η ασθένεια αυτή «είναι πραγματική κόλαση».

Τη Δευτέρα (29.09.2020) οι δικαστές του Μιλάνου αποφάσισαν να αναβάλουν, λόγω των προβλημάτων υγείας του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, την προγραμματισμένη ακροαματική διαδικασία της νέας δίκης για την υπόθεση «Ρούμπι Καρίμα», στην οποία ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατηγορείται ότι χρημάτισε σειρά γυναικών για να μην αποκαλύψουν τι ακριβώς συνέβαινε στις γιορτές που οργάνωνε στην βίλα του, τα γνωστά και… αλησμόνητα μπούνγκα μπούνγκα πάρτι.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, την αμιγώς πολιτική πραγματικότητα, οι αναλυτές διερωτώνται ακόμη αν ο Μπερλουσκόνι εννοεί να επιλέξει, επιτέλους, έναν διάδοχο για την ηγεσία του Forza Italia (που στα γκάλοπ δεν ξεπερνά πλέον το 6%) ή αν σκέφτεται να οδηγήσει το κόμμα του σε «οριστική διακοπή λειτουργίας», επιλέγοντας να επιστρέψει -με όλη την οικογένειά του- μόνον στην επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις