Κόσμος

Μόσχα: Ρεκόρ θανάτων από κορονοϊό σε ένα 24ωρο

Η πόλη της Μόσχας ανακοίνωσε σήμερα αριθμό ρεκόρ θανάτων που οφείλονται στον κορονοϊό κατά το τελευταίο 24ωρο, ένδειξη πως η κατάσταση δεν παύει να επιδεινώνεται στη Ρωσία, η οποία πλήττεται από την παραλλαγή Δέλτα.

Σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα που μεταδόθηκαν από τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, η Μόσχα κατέγραψε 144 νεκρούς μέσα σε 24 ώρες, το χειρότερο απολογισμό από την αρχή της πανδημίας. Χθες, Σάββατο, ήταν η δεύτερη πόλη της χώρας, η Αγία Πετρούπολη, αυτή που είχε καταγράψει ρεκόρ στον αριθμό των θανάτων, με 107 νεκρούς.

Συνολικά η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα 20.538 νέα κρούσματα αυξάνοντας τον απολογισμό της χώρας αφότου άρχισε η πανδημία σε 5.451.291 κρούσματα.

Η ειδική ομάδα που έχει σχηματίσει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορονοϊού ανακοίνωσε πως 599 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες 24 ώρες στη Ρωσία, αυξάνοντας τον εθνικό απολογισμό των νεκρών σε 133.282.

Η ομοσπονδιακή υπηρεσία στατιστικής κάνει μια χωριστή καταμέτρηση και έχει ανακοινώσει πως η Ρωσία κατέγραψε περίπου 270.000 θανάτους που συνδέονται με την Covid-19 από τον Απρίλιο 2020 έως τον Απρίλιο 2021.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει γρήγορη νίκη στο Ιράν γιατί ο πόλεμος κοστίζει – Οι ΗΠΑ ξόδεψαν 3,7 δισ. δολάρια τις πρώτες 100 ώρες
Οι οικονομικές επιπτώσεις αρχίζουν να γίνονται αισθητές στις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο καθώς τα χρηματιστήρια παρουσιάζουν έντονη αστάθεια ενώ οι τιμές της βενζίνης του φυσικού αερίου όλο και αυξάνονται
Ντόναλντ Τραμπ