Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

«Μου ζήτησαν να πάρω την παρθενιά από τον πρίγκιπα Κάρολο»

«Μου ζήτησαν να πάρω την παρθενιά από τον πρίγκιπα Κάρολο»

Ήταν πριν από 20 χρόνια, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ηθοποιού Amanda Barrie, που της ζητήθηκε να μυήσει στα μυστικά του έρωτα τον πρίγκιπα Κάρολο.

Λίγες ώρες μετά την είσοδό της στο σπίτι του Celebrity Big Brother, η ηθοποιός Amanda Barrie αποκάλυψε μια εκπληκτική ιστορία για τον πρίγκιπα Κάρολο. Υποστήριξε πως την είχε καλέσει σπίτι του ο φίλος του πρίγκιπα Φιλίππου και ηθοποιός James Robertson Justice για να γνωρίσει τον πρίγκιπα Κάρολο. Ο “ρόλος” της θα ήταν να διδάξει τα μυστικά του έρωτα στον μελλοντικό βασιλιά.

Η 82χρονη σήμερα ηθοποιός αποκαλύπτει ότι την είχαν διαλέξει ως “μεγαλύτερη γυναίκα” για να μάθει στον έφηβο τότε πρίγκιπα Κάρολο τα πάντα για το σεξ. Αφού τον γνώρισε στο σπίτι του ηθοποιού James Robertson Justice αναπτύχθηκε ειδύλλιο ανάμεσά τους.

Η Amanda Barrie είχε γνωρίσει τον πρίγκιπα Φίλιππο στο κλαμπ της τραγουδίστριας Helene Cordet. Το καθήκον της θα ήταν να βοηθήσει να “ανδρωθεί” ο μελλοντικός βασιλιάς. Ο Robertson Justice της είπε ότι ήταν “το απόλυτο κοπλιμέντο και να μην προσβληθεί από αυτό”.

“Προφανώς ήταν πολύ αμήχανος και έκανε γύρους μέχρι να το πει. Τελικά παραδέχτηκε ότι ήταν ένας από τους 8 ανθρώπους που είχαν επιλεγεί για να βοηθήσουν τους άντρες της βασιλικής οικογένειας στη μελλοντική τους ζωή” όπως το έθεσε. Έπρεπε να επιλέξουν ποια πίστευαν ότι θα ήταν κατάλληλη να διδάξει στον πρίγκιπα Κάρολο τα πάντα για το σεξ και ο James σκέφτηκε ότι ήμουν κατάλληλη. Στην πραγματικότητα μου είπε “δεν θέλουμε πραγματικά έμπειρες γυναίκες αλλά από την άλλη πλευρά θέλουμε προφανώς να ξέρουν πολλά. Ειλικρινά, το βασικό πράγμα που χρειάζεται είναι η αίσθηση του χιούμορ και ξέρω ότι έχεις”.

Γιατί είπε “όχι” στον πρίγκιπα Κάρολο

Η πρόθυμη μητέρα της Connie της είπε ότι θα ήταν η ευκαιρία να γίνει η επόμενη Nell Gwyn, πασίγνωστη ερωμένη του βασιλιά Charles II. “O James μου είπε ότι αν τα πράγματα θα πήγαιναν καλά θα ήμουν ένα είδος “φιγούρας”. Όχι κοπέλα του αλλά κάποια στο παρασκήνιο”.

Αντί για μια ερωμένη από τις Βερσαλλιές, φαίνεται πως επιλέχθηκε ένα κορίτσι από τη χορωδία για αυτό το μυστικό βασιλικό καθήκον. Έτσι, σύμφωνα με την εκδοχή της Amanda Barrie, επιλέχθηκε ως υποψήφια να πάρει την παρθενιά από τον πρίγκιπα Κάρολο.

“Το μόνο πράγμα που με έκανε να πω όχι ήταν ότι μου πρότεινε να πάρω χακί σορτς και να πάω για κυνήγι. Δεν μπορούσα να με φανταστώ με την περούκα, τις ψεύτικες βλεφαρίδες και χακί σορτς. Σκεφτόμουν ότι θα έπρεπε να αντικρίσω μετά τη βασίλισσα Ελισάβετ στο πρωινό. Σκεφτόμουν τι θα έλεγε. “Λοιπόν Amanda, πώς ήταν;” Επίσης σκέφτηκα ότι επειδή ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν πολύ νέος θα ήταν μια φοβερή εμπειρία και ίσως με κατηγορούσαν. Έπρεπε να πω όχι”.

Μετά την άρνησή της, ο Robertson Justice της είπε “αν δεν σε ενδιαφέρει, σε παρακαλώ μην το πεις σε κανέναν”. Και πράγματι δεν το είπε για χρόνια.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις