Κόσμος

Μουφτής Σαουδικής Αραβίας: Το Twitter είναι η πηγή κάθε κακού

Ο μεγάλος μουφτής της Σαουδικής Αραβίας, ο σεΐχης Άμπντελ Αζίζ Αλ Σέιχ, κατηγόρησε το Twitter, τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει την ανταλλαγή σύντομων μηνυμάτων, ότι είναι "μια πηγή ψεύδους και λασπολογίας".

Εάν γινόταν σωστή χρήση του, το Twitter “θα μπορούσε να αποτελεί ένα πραγματικό πλεονέκτημα, όμως δυστυχώς το εκμεταλλεύονται για ασήμαντα θέματα”, πρόσθεσε ο μουφτής στην εκπομπή που παρουσιάζει, τη “Φάτουα”, στη δημόσια τηλεόραση της χώρας.

Το Twitter “είναι πηγή κάθε κακού και καταστροφής”, συνέχισε. “Οι άνθρωποι συρρέουν πιστεύουν ότι πρόκειται για πηγή αξιόπιστων πληροφοριών, όμως είναι μια πηγή ψεύδους και λασπολογίας”, υπογράμμισε.

Η υπηρεσία αυτή είναι πολύ δημοφιλής στη Σαουδική Αραβία και πολλοί Σαουδάραβες διαφωνούν με τις απόψεις του μουφτή αν και αρκετοί άλλοι τον στηρίζουν. “Για αυτό θα μετανοήσω και θα κλείσω τον λογαριασμό μου, για να πάρω αποστάσεις από αυτό το μεγάλο κακό”, έγραψε με αρκετό σαρκασμό ένας χρήστης.

“Αξιότιμε σεΐχη, πώς μπορείτε να κρίνετε κάτι χωρίς να το έχετε χρησιμοποιήσει;” διερωτήθηκε ένας άλλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ: Τι κρύβεται πίσω από την αλλαγή στάσης του και τη συμφωνία για παράδοση Patriot στην Ουκρανία
Η ανάλυση του CNN για τις ανακοινώσεις του Ντόναλντ Τραμπ - Απηυδισμένος με τον τον Ρώσο πρόεδρο ο Αμερικάνος, τα οικονομικά οφέλη των ΗΠΑ από την παράδοση των όπλων στην περίπτωση που η Μόσχα δεν προχωρήσει σε εκεχειρία μέσα στις επόμενες 50 ημέρες
Ντόναλντ Τραμπ 2
Ένοχοι για τον θάνατο του μωρού τους μια Βρετανίδα αριστοκράτισσα και ο εραστής της - Έβαλαν τη σορό σε σακούλα, βρήκαν πλακούντα στο αυτοκίνητό τους
Το ζευγάρι, που ζούσε στο περιθώριο, προσπάθησε να κρύψει τη γέννηση της Βικτόρια επειδή η πρόνοια τους είχε ήδη πάρει τα άλλα τέσσερα παιδιά τους
Η Κόνστανς Μάρτεν και ο σύντροφός της, Μαρκ Γκόρντον