Κόσμος

Μπάιντεν: Πώς η μετακόμιση στον Λευκό Οίκο επηρέασε το προεδρικό ζεύγος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

O πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, και η σύζυγός του Τζιλ αποκάλυψαν ότι ο γάμος τους έχει γίνει «πιο δύσκολος» από τότε που μετακόμισαν στον Λευκό Οίκο. H νέα τους ζωή, «τους εμποδίζει» να απολαύσουν τον αυθορμητισμό της σχέσης τους.

Δυστυχώς, οι υψηλοί ρόλοι που έχουν αναλάβει, τους αναγκάζουν να παραμελήσουν ορισμένες πτυχές της προσωπικής τους ζωής, συμπεριλαμβανομένου και του 44χρονου γάμου τους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ζευγάρι εξακολουθεί να είναι δεμένο σαν μια γροθιά. «Η αγάπη της ζωής μου και η ζωή της αγάπης μου» έγραψε στο Twitter ο 78χρονος Αμερικανός Πρόεδρος, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μαζί με μία φωτογραφία που τον δείχνει να την αγκαλιάζει σφιχτά λίγο πριν την τελετή ορκωμοσίας του στις 20 Ιανουαρίου.

«Δεν μπορούμε να φύγουμε όπως κάναμε παλιά», δήλωσε ο Πρόεδρος Μπάιντεν στη Vogue σε πρόσφατη συνέντευξη. «Όταν ζούσαμε στο Ντελαγουέρ μία φορά το μήνα, βγαίναμε μόνοι μας. Όμως δεν παραπονιέμαι», πρόσθεσε. «Είναι μέρος της “συμφωνίας”».

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ που εργάζεται

Υπενθυμίζεται πως η Τζιλ Μπάιντεν ανακοίνωσε, ότι θα συνεχίζει να διδάσκει ως καθηγήτρια Αγγλικών. Έτσι έγινε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η οποία εργάζεται.

«Θέλω να πάω και να κάνω παρέα μαζί της, και εκείνη μπορεί να γράφει μια σημαντική ομιλία! Ή να βαθμολογεί», είπε ο Πρόεδρος. «Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο -και το εννοώ ειλικρινά- για να μπορέσουμε να κλέψουμε χρόνο ο ένας για τον άλλο».

H Τζιλ συμφώνησε προσθέτοντας: «Και οι δύο είμαστε πολύ απασχολημένοι. Και πρέπει, νομίζω, να προσπαθήσουμε περισσότερο για να βρούμε χρόνο ο ένας για τον άλλο».

Δείπνο στο Οβάλ Γραφείο

Όταν είναι και οι δύο στο Λευκό Οίκο, το ζευγάρι πάντα χαλαρώνει με ένα ρομαντικό δείπνο. «Μερικές φορές τρώμε στο μπαλκόνι. Χθες το βράδυ φάγαμε στο Οβάλ Γραφείο. Είναι η μόνη ώρα της ημέρας που θέλουμε να την περάσουμε ξεχωριστά, ανάβοντας κεριά, και απομακρύνοντας τα τηλέφωνα», αποκάλυψε η Τζιλ Μπάιντεν.

Στη συνέντευξή της αναφέρθηκε στις φάρσες που κάνει και ειδικά σε μία πρωταπριλιάτικη φάρσα που έκανε σε συνεργάτες της και δημοσιογράφους σε ταξίδι της.

Επέστρεφε στην Ουάσιγκτον από ταξίδι της στην Καλιφόρνια, όπου επισκέφθηκε ένα αγροτικό συνεταιρισμό και ένα εμβολιαστικό κέντρο.

Ντύθηκε με τη στολή των αεροσυνοδών του αεροσκάφους που χρησιμοποιούν οι σύζυγοι των προέδρων των ΗΠΑ και πέντε λεπτά αργότερα αποκάλυψε την πραγματική της ταυτότητα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιαπωνία: Αμερικανός πεζοναύτης κατηγορείται για την δολοφονία 39χρονης στην Οκινάουα – Διαδηλώσεις στο Τόκιο
20χρονος υποδεκανέας Ντέβιν Τζέικομπ Μπάλαρντ, φέρεται να σκότωσε την Άννα Γιαγκί σε ξενοδοχείο στη Νάχα - Διαδηλωτές καταγγέλλουν εγκλήματα Αμερικανών στρατιωτικών στη χώρα
Ιαπωνία
Bloomberg: Στον «πάγο» από το Eurogroup το αίτημα Ελλάδας και Ιταλίας για επέκταση της δημοσιονομικής ευελιξίας λόγω της ενεργειακής κρίσης
Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών, Βάλντις Ντομπρόβσκις ζητά δημοσιονομική σύνεση: «Θα εξετάσουμε πιο διεξοδικά τα αιτήματα Ελλάδας και Ιταλίας για μεγαλύτερη ευελιξία»
Ο Βάλντις Ντομπρόβσκις, Επίτροπος της ΕΕ για την Οικονομία και την Παραγωγικότητα, ο Κυριάκος Πιερρακάκης, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Έλληνας Υπουργός Οικονομικών, και ο Πιερ Γκραμένα, Διευθύνων Σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), μιλούν σε κοινή συνέντευξη Τύπου μετά από συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης στο Λουξεμβούργο 5
Ένας «παλιός φίλος», μια σόμπα και ένα σαμοβάρι: Η φωτογραφία από τα γενέθλια του Πούτιν με τον πρώην Γερμανό καγκελάριο, Σρέντερ
Ο Πούτιν γιόρτασε τα γενέθλιά του με τον Γκέρχαρντ Σρέντερ στην κατοικία του στη Μόσχα, ο πρώην καγκελάριος έφτασε στη Ρωσία για δουλειές που σχετίζονται με την αλυσίδα Globus
Πηγή φωτογραφιών: AFP
Ουκρανία: Στις ΗΠΑ οι διαπραγματευτές του Ζελένσκι για συνομιλίες με τους απεσταλμένους Τραμπ – Στόχος ο τερματισμός του πολέμου με τη Ρωσία
Διήμερες επαφές στο Μαϊάμι, την ώρα που η Μόσχα απορρίπτει την πρόταση για εκεχειρία στον ενεργειακό τομέα και στη θάλασσα
Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ο Τραμπ βράβευσε τον Μασκ με το Εθνικό Μετάλλιο Επιστημών: «Τιτάνας της βιομηχανίας, είναι ο Έντισον της εποχής μας»
Με θερμά λόγια τίμησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ τον επικεφαλής της Tesla και της SpaceX, παρά την απομάκρυνσή τους τελευταίους μήνες - Βραβεύσεις και για κορυφαία στελέχη των Google, Nvidia, AMD, Dell και Microsoft
Έλον Μασκ και Ντόναλντ Τραμπ