Κόσμος

Μπάιντεν: Τραύλιζε και έχασε τα λόγια του στο Βιετνάμ – Διακόπηκε η συνέντευξη Τύπου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανησυχία και ερωτηματικά προκαλεί η νέα «αμήχανη στιγμή» του Τζο Μπάιντεν στο Βιετνάμ, όπου ο πρόεδρος των ΗΠΑ πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε συνέντευξη Τύπου στο Βιετνάμ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, άρχισε να τραυλίζει και να χάνει τα λόγια το με την εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου να τον διακόπτει, βάζοντας τέλος στην ομιλία του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την επίσκεψή του στο Βιετνάμ. Ξαφνικά έδειξε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Ο Τζο Μπάιντεν άρχισε να τραυλίζει και να επαναλαμβάνει τα λόγια του.

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λεκού Οίκου, Καρίν Ζαν Πιερ, λειτούργησε πυροσβεστικά. Διέκοψε απότομα την συνέντευξη Τύπου λέγοντας: «Σας ευχαριστούμε όλους, η συνέντευξη τελείωσε».

 

Στη συνέχεια άρχισε να παίζει ελαφριά τζαζ μουσική και ο 80χρονος Αμερικανός πρόεδρος, εμφανώς καταπονημένος, αποχώρησε από το βήμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ταπισερί της Μπαγιέ που «επιστράτευσε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα – Η ιστορία της
Απεικονίζει με λεπτομέρεια τα ιστορικά γεγονότα που οδήγησαν στη κατάκτηση της Αγγλίας από τους Νορμανδούς το 1066 από τον Γουλιέλμο τον Κατακτητή, με αποκορύφωμα τη Μάχη του Χέιστινγκς - Φιλοξενείται στο Βρετανικό Μουσείο έως τον Ιούλιο του 2027
Ταπισερί της Μπαγιέ