Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Πατέρας Μέγκαν Μαρκλ: Εάν η Ελισάβετ συναντηθεί με τον Τραμπ, θα πρέπει να συναντηθεί και μαζί μου

Πατέρας Μέγκαν Μαρκλ: Εάν η Ελισάβετ συναντηθεί με τον Τραμπ, θα πρέπει να συναντηθεί και μαζί μου
φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Τόμας Μαρκλ, η κόρη του οποίου Μέγκαν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας τον περασμένο μήνα, προβάλλει νέες απαιτήσεις, για να μπει στην βασιλική οικογένεια.

Διατυπώνοντας μια θέση που πιθανόν να προκαλέσει δυσφορία στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ο Μαρκλ εμφανίζεται να ασκεί κριτική στην Ελισάβετ, διότι προγραμματίζει να συναντηθεί με τον Τραμπ, όταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ επισκεφθεί τη Βρετανία στις 13 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, ο Τόμας Μαρκλ είπε ότι “εάν η βασίλισσα είναι διατεθειμένη να συναντηθεί με τον αλαζόνα και αναίσθητο πρόεδρό μας, δεν έχει καμία δικαιολογία να μην με συναντήσει, ούτε που τον φθάνω στην κακία…”.

Τόμας Μαρκλ: Αμερικανός πεθερός

Ο πατέρας της Μέγκαν δεν παρέστη στον γάμο της για λόγους υγείας, αλλά αποκάλυψε σε μια συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι ο γαμπρός του, τού ζήτησε να δώσει μια ευκαιρία στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τόμας Μαρκλ είπε επίσης ότι η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας τον έβαλε “στον πάγο” μετά τη συνέντευξη. Όπως υποστηρίζει, δεν έχει μιλήσει με την κόρη του ή οποιονδήποτε άλλο από το βρετανικό παλάτι μετά τη συνέντευξη στο ITV.

πηγή:  ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις