Κόσμος

Μπανγκλαντές: 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν από κεραυνό σε γαμήλιο πάρτι

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 10 τραυματίστηκαν σήμερα, όταν κεραυνός έπληξε μια γαμήλια εκδήλωση, που γινόταν σε ένα πλεούμενο, στο βορειοδυτικό Μπανγκλαντές, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Ο κεραυνός έπεσε στην περιοχή, την ώρα που το πλεούμενο έφθανε στις όχθες του ποταμού Πάντμα στην πόλη Σιμπγκάντζ, καθώς οι καλεσμένοι κατευθύνονταν στο σπίτι της νύφης, είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας Φαρίντ Χοσαΐν.

«Έχουμε πληροφορίες για 17 ανθρώπους που πέθαναν και άλλους που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο», περιέγραψε ο Χοσαΐν.

14 άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, είπε ο πυροσβέστης Μεχερούλ Ισλάμ. Ο γαμπρός βρίσκεται μεταξύ των τραυματιών.

Οι κεραυνοί σκοτώνουν κάθε χρόνο εκατοντάδες ανθρώπους στο Μπανγκλαντές, το οποίο κήρυξε το φαινόμενο φυσική καταστροφή το 2016, όταν περισσότεροι από 200 άνθρωποι σκοτώθηκαν τον μήνα Μάιο, μεταξύ αυτών 82 σε μια μόνο ημέρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νύχτα λαϊκού ξεσηκωμού στο Ιράν με το θεοκρατικό καθεστώς να εντείνει την καταστολή - «Τελειώνει ο μακρύς εφιάλτης» το νέο μήνυμα Τραμπ
Υπάρχουν νέες αναφορές για ταραχές σε όλο το Ιράν - Νέα βίντεο δείχνουν μεγάλες διαδηλώσεις στην Τεχεράνη και σε αρκετές άλλες πόλεις, όπως τις Ραστ, Ταμπρίζ, Σιράζ και Κερμάν
Καπνός από φωτιά σε τζαμί της Τεχεράνης, μπροστά από πλήθος συγκεντρωμένων αντικαθεστωτικών διαδηλωτών
7
«Φρένο» από τη Νορβηγία στα σενάρια «μεταβίβασης» του Νόμπελ Ειρήνης στον Τραμπ: «Η απόφαση είναι οριστική»
«Μόλις ανακοινωθεί ένα βραβείο Νόμπελ, δεν μπορεί να ανακληθεί, να μοιραστεί ή να μεταβιβαστεί σε άλλους» ανακοίνωσαν η Νορβηγική Επιτροπή Νόμπελ και το Νορβηγικό Ινστιτούτο Νόμπελ
Νόμπελ Ειρήνης