Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπανγκλαντές: Φορτηγό παρέσυρε 4 οχήματα, τουλάχιστον 11 νεκροί

Μπανγκλαντές: Φορτηγό παρέσυρε 4 οχήματα, τουλάχιστον 11 νεκροί

Τουλάχιστον 11 νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός ενός τροχαίου δυστυχήματος στο νότιο Μπανγκλαντές, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Φορτηγό που είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα παρέσυρε τρία τρίκυκλα και ένα ΙΧ αυτοκίνητο κοντά σε σταθμό διοδίων στην περιοχή Τζάλκατι του Μπανγκλαντές, περίπου 200 χιλιόμετρα νότια της πρωτεύουσας Ντάκα.

Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ εξέπνευσαν τέσσερις από τους περίπου 20 τραυματίες που διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που το φορτηγό παρασύρει τα οχήματα κυκλοφόρησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μεταδόθηκε από τηλεοπτικά δίκτυα του Μπανγκλαντές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, άλλοι τρεις τραυματίες έχασαν τη μάχη που έδιναν για να κρατηθούν στη ζωή, ανεβάζοντας έτσι τον απολογισμό σε 14 νεκρούς.

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και ανακρίνεται. Οι αρχές θεωρούν ότι είναι πιθανό να αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αποφύγει τη σύγκρουση.

Την εβδομάδα 8-14 Απριλίου, ενόψει δηλαδή του εορτασμού της Πρωτοχρονιάς της Βεγγάλης, τουλάχιστον 122 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 195 τραυματίστηκαν σε τροχαία δυστυχήματα στο Μπανγκλαντές, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις