Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπέκαμ: Στάχτη στα μάτια; Οι εικόνες που προδίδουν πολλά – video

Μπέκαμ

Λίγο καιρό πριν από τη 19η επέτειο του γάμου τους είχαν φουντώσει οι φήμες για χωρισμό του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ.

Αφού Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ διέψευσαν κατηγορηματικά τις φήμες και γιόρτασαν τη 19η επέτειο του γάμου τους. Κοινές τους όμως φωτογραφίες αποκαλύπτουν ό,τι φαίνεται πως θέλουν να κρύψουν καλά.

Ο 44χρονος Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Βικτόρια Μπέκαμ εμφανίστηκαν μαζί στο Λονδίνο σε μια προσπάθεια να βάλουν τέλος στις φήμες. Οι ειδικοί όμως έχουν άλλη άποψη για τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες.

Αναλύοντας τη γλώσσα του σώματός τους, οι ειδικοί εντοπίζουν ένταση, σύγχυση, πόνο και “σύγκρουση” ανάμεσά τους.

Η εμπειρογνώμονας στη γλώσσα του σώματος Judi James δήλωσε πως φαίνεται να υπάρχει μονόπλευρη προσπάθεια από τη Βικτόρια Μπέκαμ. “Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στέκεται παθητικός ενώ η γυναίκα του τον αγκαλιάζει και τον κοιτάζει έντονα για να κερδίσει την προσοχή του”.

Στα social media γίνεται χαμός από σχόλια που θέλουν το λαμπερό ζευγάρι να παριστάνει το αγαπημένο ζευγάρι μόνο για τις κάμερες.

Ήταν πριν από λίγες εβδομάδες που ο εκπρόσωπος της Βικτόρια χαρακτήρισε τις φήμες χωρισμού ανυπόστατες και εντελώς ανόητες. Ο εκπρόσωπος του Ντέιβιντ Μπέκαμ έκανε λόγο για ντροπιαστικά και αστεία δημοσιεύματα.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τραβιέται στον εαυτό του

Στις φωτογραφίες φαίνεται ο διάσημος ποδοσφαιριστής να αποτραβιέται από τη γυναίκα του Βικτόρια. “Η γλώσσα του σώματός του δείχνει ένταση. Αντίθετα εκείνη φαίνεται πιο χαλαρή και τον κοιτάζει έντονα.

Η Βικτόρια φαίνεται πιο τρυφερή και τον αγκαλιάζει. Ο Ντέιβιντ από την άλλη πλευρά δείχνει να προσπαθεί να κρατήσει απόσταση. Έτσι και εκείνη βάζει τα χέρια στις τσέπες της αφού δεν βρίσκει ανταπόκριση.

Το ανυψωμένο σαγόνι της σε άλλα καρέ αποκαλύπτει ένταση. Ο Ντέιβιντ ωστόσο συνεχίζει να έχει τα χέρια του γύρω του και μακριά της. Υπάρχει μια αίσθηση σύγχυσης, πόνου και σύγκρουσης στο βλέμμα της Βικτόρια Μπέκαμ”.

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 1997 και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 1999. Έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τον 19χρονο Brooklyn, τον 15χρονο Romeo, τον 12χρονο Cruz και την 6χρονη Harper.

Τι πραγματικά συμβαίνει τελικά στον γάμο του Ντέιβιντ και της Βικτόρια και αν οδηγούνται στον χωρισμό αργά ή γρήγορα θα φανερωθεί.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις