Κόσμος

Μπέρμιγχαμ: Μαχαίρωσε εν ψυχρώ άνδρα την ώρα που είχε πάει βόλτα το παιδί του – Σκληρές εικόνες

Σε βίντεο καταγράφηκε η αποτρόπαιη επίθεση ενός άνδρα, ο οποίος μαχαίρωσε περαστικό εν ψυχρώ την ώρα που εκείνος ήταν βόλτα με το παιδί του στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το σοκαριστικό βίντεο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η στιγμή που ο δράστης μαχαιρώνει τον άνδρα που πιο πριν έσερνε το καροτσάκι του μωρού του στο δρόμο του Μπέρμιγχαμ. Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν μετά την αιματηρή επίθεση με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο διάρκειας 40 δευτερολέπτων φαίνεται το θύμα με το παιδικό καροτσάκι να δέχεται μαχαιριές στον λαιμό. Καθώς το βίντεο προχωράει, ο τραυματισμένος άνδρας κείτεται στην άκρη του δρόμου, καθώς ένα ασθενοφόρο φτάνει στον τόπο του εγκλήματος.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο γύρω στις 01:30 το πρωί του Σαββάτου (24.08.2024). Το θύμα, ένας άνδρας περίπου 40 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα, αλλά βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση όπως μεταδίδει το BBC, σύμφωνα με την αστυνομία. Τρεις άνδρες, ηλικίας 34, 29 και 26 ετών, καθώς και μια γυναίκα 22 ετών, παραμένουν υπό κράτηση, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι υπήρχαν αρκετοί μάρτυρες στην περιοχή τη στιγμή του συμβάντος. Καλούν οποιονδήποτε έχει πληροφορίες ή διαθέτει καταγραφές από κινητό τηλέφωνο ή κάμερα αυτοκινήτου να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Υπάλληλος καθαριότητας στη Βραζιλία βρήκε νεογέννητο κοριτσάκι δίπλα σε κάδο σκουπιδιών - Βίντεο με τη συγκινητική στιγμή
«Θα κάνω αίτηση να την υιοθετήσω», τόνισε εμφανώς συγκινημένος ο άνδρας που βρήκε το νεογέννητο - «Χρειάζεται κάποιον να της δώσει αγάπη, λίγη στοργή»
Μωρό βρέθηκε δίπλα σε κάδο σκουπιδιών στην Βραζιλία
Η Άλις Γουόλτον, η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο στη λίστα του Forbes: Ξοδεύει την περιουσία της σε έργα τέχνης και άλογα
Ποια είναι μοναχοκόρη του ιδρυτή της Walmart με περιουσία 101 δισ. δολάρια - Αγόρασε το πρώτο της έργο τέχνης σε ηλικία 10 ετών για 2 δολάρια και ήταν Πικάσο
Άλις Γουόλτον
Τα διλήμματα, οι φόβοι και τα σενάρια για το πακέτο με τους δασμούς που ετοιμάζεται να «ανοίξει» ο Ντόναλντ Τραμπ τη «Liberation Day»
Ο ρυθμός ανάπτυξης της αμερικανικής οικονομίας θα περιοριστεί στο 1% για το 2025, ενώ αυξάνονται σε ποσοστό 35% οι πιθανότητες οι ΗΠΑ να μπουν σε ύφεση από το 2026
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ