Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

«Μπλεξίματα» για Κάρολο και Καμίλα – 55χρονος ισχυρίζεται πως είναι γιος τους (pics, video)

«Μπλεξίματα» για Κάρολο και Καμίλα – 55χρονος ισχυρίζεται πως είναι γιος τους (pics, video)
photo Reuters

Νέα προβλήματα για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας καθώς ένας 55χρονος άνδρας ισχυρίζεται πως είναι γιος του πρίγκιπα Κάρολου και της Καμίλα Πάρκετ Μπόουλς.

Μάλιστα για να αποδείξει αυτό το γεγονός ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφίες που σύμφωνα με τον ίδιο αποδεικνύουν την ομοιότητά του με τον γαλαζοαίματο ζεύγος.

Ο άνδρας λέγεται Σάιμον Ντοράντ Ντέι και είναι 55 χρονών και στην τελευταία του ανάρτηση αντιπαραθέτει δύο φωτογραφίες του με δύο φωτογραφίες της Δούκισσας της Κορνουάλης και γράφει: «Εάν δεν το βλέπετε τώρα τότε στ’ αλήθεια δεν κοιτάτε καν».

Αρκετοί από τους ακόλουθούς του φαίνεται πως τον πιστεύουν και του γράφουν πως είναι ίδια με τη μητέρα του ενώ άλλος του αναφέρει πως έχει την… μύτη του Κάρολου.

Ο Ντοράντ Ντέι γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1966 και υιοθετήθηκε από οικογένεια με σχέσεις με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ καθώς οι θετοί του παπούδες Ουίνιφρεντ και Έρνεστ Μπόουλερ αμφότεροι είχαν εργαστεί για την Βασίλισσα και τον Πρίγκιπα Φίλιππο.

Ο 55χρονος άνδρας ζει στην Αυστραλία και ισχυρίζεται πως η γιαγιά του, του αποκάλυψε πως είναι γιος της Καμίλα και του Πρίγκιπα Κάρολου.

Το πριγκιπικό ζεύγος δεν έχει σχολιάσει τους ισχυρισμούς του ενώ ο… γιος έκανε γνωστό πως έχουν αγνοήσει επιστολή που τους έχει στείλει στο παρελθόν.

Ακόμη έχει προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αυστραλίας για να τους αναγκάσει να δεχθούν να γίνει τεστ DNA.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις