Κόσμος

Μπράιαν Άνταμς: Τον εξαφάνισε η ομίχλη – Έβλεπαν μόνο τη σκιά του [pic]

Ο Μπράιαν Άνταμς έδωσε συναυλία σε υπαίθριο χώρο, στο Νέο Δελχί, την περασμένη Κυριακή, αλλά μια ανάρτηση στο Instagram του Καναδού ρόκερ δείχνει ότι το κοινό του ίσως δεν κατάφερε να τον δει στη σκηνή λόγω της πυκνής, τοξικής ομίχλης που είχε σκεπάσει την πρωτεύουσα της Ινδίας.

Στην πραγματικότητα, μια φωτογραφία που ο Άνταμς δημοσίευσε στο Instagram παρουσιάζει τη μορφή του μέσα σε ένα παχύ νέφος στον συναυλιακό χώρο, στο Leisure Valley Park στη Γκουργκάον, κοντά στο Δελχί.

Η εντυπωσιακή φωτογραφία του Μπράιαν Άνταμς

«Σε αυτή τη φωτογραφία, αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να δείτε τη σκιά της μορφής μου μέσα σε σκόνη και νέφος που αιωρείται πάνω από το κοινό» έγραψε ο Άνταμς στη λεζάντα. «Ποτέ δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο».

https://www.instagram.com/p/Bo7BZa8ADdD/?hl=el&taken-by=bryanadams

Σύμφωνα με την Ινδική ιστοσελίδα ειδήσεων NDTV, η ατμοσφαιρική ρύπανση σε ολόκληρη την περιοχή του Νέου Δελχί έχει φτάσει σε ανησυχητικά επίπεδα, έξι φορές πάνω από το επίπεδο που θεωρείται ασφαλές.

Οι αρμόδιες αρχές ανακοίνωσαν ότι έθεσαν σε ισχύ σχέδιο δράσης έκτακτης ανάγκης για την καταπολέμηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στην Ολλανδία: Επιθέσεις, εκφοβισμοί και ομαδικοί βιασμοί σε βάρος φοιτητριών σε «κολαστήριο» κέντρο φιλοξενίας μεταναστών
Αναγκάζονταν να ζήσουν σε συγκρότημα μαζί με 125 πρόσφυγες για να «βοηθήσουν στην ενσωμάτωση» και έπεφταν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης
Ολλανδία
5
Γερμανία: Ένας νεκρός μετά από σύγκρουση λεωφορείου με τρένο στο Αμβούργο – Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας οδηγός
Μερικοί από τους τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου, ένας άλλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο οδηγός του λεωφορείου «ήταν ο τελευταίος που μπόρεσε να απεγκλωβιστεί, γιατί είχε σφηνωθεί»
Γερμανία
Ο πρώην σύζυγος της Ζιζέλ Πελικό, Ντομινίκ, ύποπτος για δύο ανεξιχνίαστες υποθέσεις βιασμού και φόνου
Ο Ντομινίκ Πελικό υπενθυμίζεται ότι καταδικάστηκε το 2024 σε κάθειρξη 20 ετών επειδή νάρκωνε τη σύζυγό του και επέτρεπε σε δεκάδες αγνώστους να τη βιάζουν μέσα στο σπίτι της οικογένειας
πελικό