Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπριζίτ Μακρόν: Έφτυναν στην πόρτα των γονιών της όταν τα έφτιαξε με τον Εμανουέλ

Μπριζίτ Μακρόν - Εμανουέλ Μακρόν

Απίστευτα σκηνικά διαδραματίζονταν όταν έγινε γνωστή η σχέση της Μπριζίτ Μακρόν με τον άλλοτε μαθητή της και σημερινό πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον έφηβο τότε μαθητή της Εμανουέλ Μακρόν, η Μπριζίτ Μακρόν και η οικογένειά της βρέθηκε στο στόχαστρο των ντόπιων στην Amiens. Οι γονείς της Μπριζίτ Μακρόν, και οι δύο γιατροί, αντιμετωπίστηκαν σαν να είχαν “πανούκλα”. Δέχονταν γράμματα που κατήγγειλαν την κόρη τους και έφτυναν στην πόρτα του σπιτιού τους.

Οι λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη βιογραφία του Maëlle Brun “Brigitte Macron: L’Affranchie (The Unfettered Woman)” για την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

Αποκαλύπτεται το μίσος με το οποίο βρέθηκε αντιμέτωπη η Μπριζίτ Μακρόν όταν έκανε σχέση με τον έφηβο μαθητή της στο ιδιωτικό σχολείο La Providence Lycée Catholic. Ήταν από πλούσια οικογένεια είχε παντρευτεί πλούσιο τραπεζίτη και είχαν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

Η σχέση της Μπριζίτ Μακρόν και το διαζύγιο

Όταν όμως συνάντησε τον Εμανουέλ Μακρόν για πρώτη φορά, η ζωή της θα έπαιρνε αναπάντεχη τροπή. Εκείνος ήταν τότε μόνο 14 ετών και η Μπριζίτ Μακρόν 38. Ερωτεύτηκαν όταν ο Εμανουέλ Μακρόν έγινε 15 ετών, ηλικία συγκατάθεσης στη Γαλλία, αλλά η σχέση τους αποτελούσε σκάνδαλο στην Amiens.

Φιλικό πρόσωπο της Μπριζίτ Μακρόν εξηγεί ότι εκείνη η περίοδος είναι μια πληγή στη ζωή της. Δεν της είναι ευχάριστο να μιλά για εκείνα τα χρόνια. “Αλλά μου έχει πει κάποιες φορές ότι έχασε όλους τους φίλους της. Οι φίλοι που πήγαιναν μαζί διακοπές αλλάξαν μέσα σε μια νύχτα και δεν ήθελαν πλέον να της μιλάνε”.

Οι εντάσεις επιδεινώθηκαν τον καιρό της σχέσης της με τον Εμανουέλ Μακρόν. Ο δεσμός τους οδήγησε στον χωρισμό της Μπριζίτ Μακρόν. Το διαζύγιό της βγήκε όμως το 2006, με τον Εμανουέλ Μακρόν να απομακρύνεται από το σχολείο και να τον στέλνουν στο Παρίσι. Σύμφωνα με τη βιογραφία, ο Εμανουέλ Μακρόν έγραψε ένα σκοτεινό μυθιστόρημα εμπνευσμένο από το ειδύλλιό τους. “Ήταν ένα τολμηρό μυθιστόρημα, λίγο ζοφερό. Φυσικά τα ονόματα δεν ήταν ίδια. Νομίζω ότι ένιωσε την ανάγκη να εκφράσει αυτό που αισθανόταν εκείνη την εποχή”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις