Κόσμος

Μπριζίτ Τρονιέ: Με καυτό σορτσάκι στην παραλία παρέα με τα εγγόνια της [pics]

Η Μπριζίτ Τρονιέ είναι το νέο αγαπημένο πρόσωπο της Γαλλίας. Κάθε της κίνηση είναι είδηση. Ακόμα κι όταν πάει στην παραλία με τα εγγόνια της.

Το περιοδικό Closer (σ.σ. αυτό που είχε αποκαλύψει και τη σχέση του Φρανσουά Ολάντ με τη Ζιλί Γκαγιέ) κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας στο εξώφυλλό του. Τη “συνέλαβε” στην παραλία να παίζει με τα εγγονάκια της.

“Μπριζίτ Μακρόν: Η νορμάν προεδρία, είναι εκείνη”. Με αυτόν τον τίτλο κυκλοφορεί το γαλλικό περιοδικό, που έχει στο εξώφυλλό του τη σύζυγο του Εμανουέλ Μακρόν να έχει στην αγκαλιά της την εγγονή της και να της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο πρόσωπο.

“Με την άφιξη του Εμανουέλ Μακρόν στο Ελιζέ, η ζωή της συζύγου του Μπριζίτ άλλαξε. Αλλά η Πρώτη Κυρία δεν ξέχασε κάτι σημαντικό: την οικογένεια. Πρώτη Κυρία ή όχι, η Μπριζίτ Μακρόν δεν προτίθεται να μείνει μακριά από την οικογένειά της” γράφει το περιοδικό, σημειώνοντας πως πριν από μερικές μέρες η σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας απόλαυσε μια διέξοδο στον εαυτό της και βρέθηκε στο Τουκέ, την πόλη όπου το ζευγάρι έχει σπίτι.

Μακριά από το Μέγαρο των Ηλυσίων, η Μπριζίτ θέλησε να περάσει λίγες στιγμές ησυχίας με τα εγγόνια της Ελίζ και Ορέλ, παιδιά της κόρης της, Τιφαίν Οζιέρ. Τα πήρε και πήγαν στην παραλία και δεν τα άφησε από τα μάτια της ούτε λεπτό.

Στο εξώφυλλο, η Μπριζίτ Τρονιέ εμφανίζεται με λευκή μακρυμάνικη μπλούζα και λευκό σορτς, ξυπόλυτη στην άμμο, να παίζει με τα εγγόνια της, ενώ σε μια μικρότερη φωτογραφία φαίνεται να κρατά στα χέρια της παιχνίδια των παιδιών και να φορά μοβ μαγιό και τιρκουάζ παρεό.

Πηγή: Closer

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σκιές στο παρελθόν του Πάπα Λέοντα 14ου: Κατηγορίες για συγκάλυψη σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από ιερείς σε Σικάγο και Περού
«Η σιωπή είναι αμαρτία. Ο Ιησούς θέλει να σταματήσουμε αυτά τα πράγματα, όχι να δημιουργούμε έναν εύφορο κήπο όπου ανθίζει η σεξουαλική κακοποίηση», λέει ένα από τα θύματα
Ο νεοεκλεγείς Πάπας Λέων ΙΔ', Αμερικανός καρδινάλιος Robert Prevost
Ο συμβολισμός του κόκκινου στα άμφια του νέου Πάπα - Τι αποκαλύπτουν για την πολιτική του
H πρώτη αμφίεση ενός Πάπα λειτουργεί σαν «δήλωση προθέσεων» του, καθώς αποκαλύπτει την πνευματική του ταυτότητα, τις θεολογικές του προτεραιότητες και το ύφος ποιμαντορίας που θα ακολουθήσει
Ο Πάπας Λέων ο 14ος
Ο γκουρού επικοινωνίας του Τραμπ συνεργάζεται με τον Σαλί Μπερίσα για την ανατροπή του Έντι Ράμα - Αποκάλυψη Politico ενόψει των εκλογών στην Αλβανία
Ο Κρις ΛαΣιβίτα συνέβαλε στην επαναφορά του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο και τώρα συνεργάζεται με τον πρώην πρόεδρο της Αλβανίας
Κρις ΛαΤσιβίτα 4