Κόσμος

Μπρους Γουίλις: Τον πέταξαν έξω από φαρμακείο γιατί αρνήθηκε να φορέσει μάσκα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σφοδρά «πυρά» στα social media δέχθηκε ο Μπρους Γουίλις, μετά την είδηση ότι τον έδιωξαν από φαρμακείο στο Λος Άντζελες γιατί αρνήθηκε να φορέσει μάσκα. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες του 65χρονου σταρ του Χόλιγουντ από το περιστατικό.

«Έκρινα λάθος» δήλωσε στο περιοδικό People ο Μπρους Γουίλις, μετά το περιστατικό. «Να είστε όλοι ασφαλείς εκεί έξω και ας συνεχίσουμε να φοράμε μάσκες» συμπλήρωσε.

Ο διάσημος ηθοποιός δέχθηκε σφοδρές επικρίσεις για την απειθαρχία του, ιδιαίτερα στο Twitter όπου κάποιοι έσπευσα να τον χαρακτηρίσουν «Covidiot», δηλαδή «κορονο-ηλίθιο». 

Εάν απλά τραβούσε πάνω από τη μύτη του τη μπαντάνα που είχε στο λαιμό, μπορεί και να αρκούσε, σχολίασε η δημοσιογράφος Ολίβια Μεσέρ.

 

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας στο Λος Άντζελες είναι υποχρεωτική με απόφαση του δημάρχου Έρικ Γκαρσέτι. Οι μόνες εξαιρέσεις που ισχύουν αφορούν τα παιδιά κάτω των 2 ετών και άτομα με συγκεκριμένες παθήσεις. Η Καλιφόρνια τον περασμένο μήνα ξεπέρασε τα 2 εκατ. Καταγεγραμμένα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας με την πανδημία να «θερίζει» ιδιαίτερα στο Λος Άντζελες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πρόωρες εκλογές στη Βρετανία θα προκηρύξει αν γίνει πρωθυπουργός, ο επίδοξος ηγέτης των Εργατικών Άντι Μπέρναμ
Ο δήμαρχος θα πρέπει πάντως να κερδίσει τις τοπικές βουλευτικές εκλογές στην περιφέρεια του Μέικερσφιλντ, για να διεκδικήσει στη συνέχεια την ηγεσία του κόμματος
REUTERS
ΗΠΑ και Ιράν «ακονίζουν τα νύχια τους» μετά το νέο διπλωματικό ναυάγιο – «Πυρετός» για τον έλεγχο των Στενών του Ορμούζ
Η Τεχεράνη προειδοποίησε εκ νέου το Σάββατο ότι τα ξένα εμπορικά και στρατιωτικά πλοία θα αποτελέσουν στόχο, αν δεν συμμορφωθούν με τους κανονισμούς της στα Στενά του Ορμούζ
Πλοία αγκυροβολημένα στα Στενά του Ορμούζ