Κόσμος

«Μύλος»! Ούτε οι ίδιοι οι συνεργάτες του Τραμπ δεν ξέρουν από πού δουλεύει!

Ο θετικός στον κορονοϊό πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν πήγε την Τρίτη στο Οβάλ Γραφείο, αφού επέστρεψε από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες, διαβεβαίωσε ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, διαψεύδοντας έναν υψηλόβαθμο σύμβουλό του.

Οι κινήσεις του Τραμπ παρακολουθούνται με εντεινόμενη προσοχή καθώς αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που εργάζονται στον Λευκό Οίκο, συμπεριλαμβανομένων των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, που διαγιγνώσκονται θετικοί στην Covid-19.

Click4more: Λευκός Οίκος: Άλλο ένα κρούσμα κορονοϊού! “Κράξιμο” Φάουτσι σε Τραμπ για το χειρισμό της κατάστασης

«Ο πρόεδρος ήθελε να βρίσκεται στο Οβάλ Γραφείο χθες, αλλά δεν πήγε και εργάστηκε από την κατοικία του», ανέφερε ο Μπεν Ουίλιαμσον.

Ωστόσο, λίγα λεπτά νωρίτερα, ο οικονομικός σύμβουλος του Tραμπ, Λάρι Κούντλοου είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC ότι ο Αμερικανός πρόεδρος βρέθηκε χθες στο Οβάλ Γραφείο «λαμβάνοντας τις μέγιστες προφυλάξεις».

Ο Λευκός Οίκος διευκρίνισε ότι συνεχίζονται οι προετοιμασίες ώστε ο Tραμπ να μπορέσει να ξαναμπεί στο προεδρικό γραφείο εντός των επόμενων ημερών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Εμανουέλ Μακρόν καλεί τα κόμματα στη Γαλλία να «οικοδομήσουν συνασπισμούς ή να βρουν συμβιβασμούς»
Απέναντι στο αδιέξοδο για τον προϋπολογισμό του 2026, ο Γάλλος πρόεδρος ρίχνει την ευθύνη σε κυβέρνηση και Κοινοβούλιο, υπερασπιζόμενος τη διάλυση της Εθνοσυνέλευσης μετά τις ευρωεκλογές του 2024
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν
Γάζα: Η Χαμάς θα παραδώσει μια ακόμη σορό Ισραηλινού ομήρου
Οι ένοπλες πτέρυγες της Χαμάς και της οργάνωσης Ισλαμικός Τζιχάντ ανακοίνωσαν ότι θα παραδώσουν μία νέα σορό ομήρου, ενώ το Ισραήλ καταγγέλλει καθυστερήσεις που αντιβαίνουν στις δεσμεύσεις της εκεχειρίας
Κατεστραμμένα κτίρια στη Γάζα