Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μυρίζει… εμπλοκή! Δεν θα συναντηθούν Τραμπ – Πούτιν στο Βιετνάμ

Τραμπ

Και… ξαφνικά η συνάντηση ακυρώνεται. Πούτιν και Τραμπ δεν θα συναντηθούν στο Βιετνάμ στο περιθώριο της Συνόδου κορυφής της Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού.

Η συνάντηση είχε προαναγγελθεί από την πλευρά της Ρωσίας, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται ώρα. Πούτι και Τραμπ, έλεγε η Μόσχα επρόκειτο να συναντηθούν σήμερα.

Από την αμερικανική πλευρά ωστόσο η συνάντηση… καίγεται. Για την ακρίβεια η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, η Σάρα Χάκαμπι Σάντερς είπε ότι κατ’ ιδίαν συνάντηση των δυο από τους ισχυρότερους ανθρώπους στον πλανήτη δεν θα γίνει.

«Ουδεμία συνάντηση είχε επιβεβαιωθεί ποτέ και δεν πρόκειται να υπάρξει, λόγω προβλημάτων στο πρόγραμμα των δύο ηγετών», είπε η Χάκαμπι Σάντερς, η οποία πάντως συμπλήρωσε ότι δεν αποκλείεται οι δύο ηγέτες να διασταυρωθούν στο πλαίσιο ή στο περιθώριο της συνόδου.

Και Ρώσοι λένε… ναι

Την ώρα που ο Λευκός Οίκος “λέει” ότι δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση Πούτιν – Τραμπ, το Κρεμλίνο μάλλον έχει… άλλη άποψη. Μια πιθανή συνάντηση των προέδρων της Ρωσίας και των ΗΠΑ στο Βιετνάμ, προετοιμάζεται ακόμη!

Αυτό μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ επικαλούμενα τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

“Οι συζητήσεις συνεχίζονται. Δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο,” δήλωσε ο Πεσκόφ σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax.

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις