Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

«Να σαπίσεις στην κόλαση» – Μήνυμα στον πατριό της πριν αυτοκτονήσει

«Να σαπίσεις στην κόλαση» – Μήνυμα στον πατριό της πριν αυτοκτονήσει

Λίγες εβδομάδες μετά την καταγγελία στις αρχές για τον πατριό της, η 16χρονη Georgia Walsh έβαλε τέλος στη ζωή της.

Η Georgia Walsh ήταν 16 ετών όταν έβαλε τέλος στη ζωή της πέρυσι. “Να σαπίσεις στην κόλαση” ήταν το μήνυμα που άφησε στον 36χρονο πατριό της Brett Connell. Υποστήριζε ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν 13 – 14 ετών.

Είπε στην αστυνομία πως αισθανόταν “χαμένη και φοβισμένη” και πίστευε ότι έπρεπε να κρατήσει τη σιωπή της για ό,τι συνέβαινε. Στην έναρξη της δίκης του Connell ο εισαγγελέας ανέφερε ότι ήταν στις 8 Φεβρουαρίου του 2017 που η Georgia κατήγγειλε τον πατριό της.

Το εμπιστεύτηκε στη μητέρα της Jennifer και ανακρίθηκε από την αστυνομία μετά από 6 μέρες. Ήταν στις 17 Μαρτίου του 2017, λίγο αφότου απελευθερώθηκε με εγγύηση ο Connell που η ανήλικη έβαλε τέλος στη ζωή της.

“Άφησε ένα σημείωμα που αναφερόταν στο στρες από την τρέχουσα κατάσταση. Εξηγούσε ότι δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Ήθελε να σιγουρευτεί πως αυτό το κάθαρμα θα σαπίσει στη φυλακή για αυτό που έκανε” ανέφερε ο εισαγγελέας.

Η βιντεοσκοπημένη καταγγελία της προβλήθηκε στο δικαστήριο όπου ο Connell αρνήθηκε τις κατηγορίες. Η Georgia περιέγραψε ότι ο πατριός της ξεκίνησε να την κακοποιεί σεξουαλικά όταν ήταν 13 με 14 ετών.

Η ανατριχιαστική μαρτυρία στις αρχές

Αρχικά θα τη φιλούσε στο μάγουλο για καληνύχτα αλλά μετά άρχισε να τη φιλάει στο στόμα. “Προσπάθησα να τον σπρώξω μακριά. Σηκώθηκε από το κρεβάτι και πήγε κάτω στη μητέρα μου. Κυριολεκτικά έβαλε τη γλώσσα του στο στόμα μου. Ήμουν μπερδεμένη και πολύ φοβισμένη. Δεν ήξερα ότι αυτό ήταν σεξουαλική παρενόχληση”.

Υποστήριξε ότι ο πατριός της άρχισε να αγγίζει το στήθος της. “Θα πήγαινε να με πιάσει και έβαζε το χέρι του. Θα προσπαθούσα να τον σπρώξω και θα έπιανε το στήθος μου. Κάποιες φορές με έπιανε πάνω από τα ρούχα, αλλά τις περισσότερες έβαζε το χέρι του από μέσα”.

Η σεξουαλική κακοποίηση κρατούσε μέχρι και τρία λεπτά πριν ο Connell φύγει τελικά από το δωμάτιό της. “Ήξερα ότι ήταν λάθος και ήμουν πολύ φοβισμένη γιατί δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν μπορούσα να το πω σε κανέναν και κρατούσα τη σιωπή μου.

“Είχα μπει στο δωμάτιο και τον άκουσα να έρχεται πίσω μου. Ξαφνικά έβαλε το χέρι του μέσα από τα εσώρουχά μου. Με άγγιξε για 3 με 4 δευτερόλεπτα και έφυγα να πάω κάτω. Στάθηκα γιατί είχα παγώσει. Δεν ήξερα τι είχε μόλις συμβεί. Στάθηκα μόνη μου για 10 λεπτά και σκεφτόμουν τι είχε μόλις συμβεί. Άρχισα να κλαίω. Είχα φοβηθεί”.

Όταν η Georgia αποκάλυψε στη μητέρα της τι συνέβαινε, ο Connell έφυγε από το σπίτι. Η μητέρα της περιέγραψε πως την πήρε αγκαλιά και της είπε να μη φοβάται και να της πει τι συμβαίνει. Τότε τον πήρε τηλέφωνο. Ήθελε να του μιλήσει για κάποια πολύ άσχημα πράγματα που της είχαν πει. Εκείνος αμέσως απάντησε ότι δεν είχε “αγγίξει” κανέναν. Δεν του είπε τίποτα και κάλεσε την αστυνομία.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις