Κόσμος

Ναγκόρνο Καραμπάχ: 555 στρατιώτες νεκροί από την αρχή του πολέμου

Το υπουργείο Άμυνας του Ναγκόρνο Καραμπάχ ανακοίνωσε σήμερα ότι ακόμη 23 ακόμη στρατιώτες των δυνάμεών του σκοτώθηκαν στις μάχες με το Αζερμπαϊτζάν.

Πλέον οι νεκροί στρατιώτες από τις μάχες στο Ναγκόρνο Καραμπάχ που ξεκίνησαν στις 27 Σεπτεμβρίου έχουν φτάσει τους 555.

Οι μάχες έχουν φτάσει στο χειρότερο επίπεδο μετά τον πόλεμο στις αρχές της δεκαετίας του 1990 όποτε και σκοτώθηκαν 30.000 άνθρωποι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Ντόναλντ Τραμπ με τα σχόλια στα Grammy: «Τα χειρότερα βραβεία όλων των εποχών», «δεν έχω πάει ποτέ στο νησί του Επστάιν»
Ο Αμερικανός πρόεδρος επιτέθηκε στον παρουσιαστή Τρέβορ Νόα μετά τα σχόλια του που τον συνέδεσαν με την υπόθεση Επστάιν και απείλησε να του κάνει μήνυση
τραμπ
Τουλάχιστον 1.000 αναφορές στην πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ της Νορβηγίας στα αρχεία Επστάιν: «Μου γαργαλάς το μυαλό»
Οι αποκαλύψεις για την επί χρόνια επικοινωνία τους συμπίπτουν με την έναρξη της δίκης του γιου της, o οποίος κατηγορείται για βιασμό - «Ντροπιαστική η φιλία μας»
Η πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ της Νορβηγίας
Χιονοθύελλα σαρώνει τις ΗΠΑ: Πάγωσαν από το κρύο τα ιγκουάνα – Πάνω από 1.000 τα τροχαία, τρένο έπεσε πάνω σε φορτηγό
Το φορτηγό ακινητοποιήθηκε πάνω στις γραμμές λόγω του χιονιού - Γέμισαν οι δρόμοι του Ορλάντο από τα παγωμένα ιγκουάνα - Ακυρώθηκαν εκατοντάδες πτήσεις, χιλιάδες σπίτια παραμένουν χωρίς ρεύμα
Χιόνια